Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
više od 3 mil. lajkova

To ne može biti ona! Kim Kardashian (40) objavila fotku na kojoj ima 16 godina

Foto: IPA/PIXSELL
1/7
10.03.2021.
u 20:07

Reality zvijezda i influencerica Kim Kardashian (40) objavila je fotografiju na kojoj joj je samo 16 godina.

Lajkovi se na fotografiji staroj 24 godine na Instagramu profilu Kim Kardashian (40) ne prestaju nizati. Naime, na njoj je ona kao 16-godišnjakinja, a da su fanovi poznate reality zvijezde i poduzetnice impresionirani govori činjenica da slika broji više od 3.4 milijuna lajkova.

- 16-godišnja KK - napisala je Kardashianka ispod fotke na kojoj pozira ležeći potrbuške, brade naslonjene na ruke. Mnogi je nisu prepoznali jer danas su se za njen izgled pobrinule godine, ali i plastični kirurzi. Nije nepoznato da je Kim povećala usne, sredila nos i da redovito ide na botoks.

Foto: Instagram screenshot

Uskoro bivša supruga repera Kanyea Westa nedavno je progovorila o uvredama na račun svog izgleda koje je doživjela tijekom trudnoće 2013. godine.

"Plakala sam svaki dan zbog onoga što se događalo s mojim tijelom, većinom zbog pritiska jer me se stalno uspoređuje s onim kako društvo smatra da bi zdrava osoba trebala izgledati - kao što su me i mediji uspoređivali s kitom Shamu", rekla je Kim, referirajući se na kita ubojicu koji je nekoć nastupao na SeaWorldu. Spomenula je da zbog toga nije htjela izaći iz kuće.

 "Bila sam sramoćena na tjednoj bazi na naslovnicama (...) To me zaista slomilo", rekla je Kardashian te izdvojila neke od njih. Prisjetila se svog neugodnog iskustva nakon što je pogledala dokumentarac o Britney Spears koji prati njezin uspon u karijeri i medijsko pokrivanje njezinog živčanog sloma 2007. godine. 

Kardashian (40) je napisala da mediji "znaju biti vrlo traumatizirajući i da mogu slomiti i najsnažniju osobu". 

Podsjetimo, Kim je rodila kćer North u lipnju 2013., sina Sainta 2015., a kasnije je dobila još dvoje djece od surogat majki. Prošli mjesec je podnijela zahtjev za rastavu od repera Kanyea Westa s kojim je bila u braku gotovo sedam godina. Rijetki parovi prežive kobnu sedmu godinu braka, a čini se da je to presudilo i Westovima. Kim će pokušati riješiti sve potajno, no Kanye, poznat po tiradama na društvenim mrežama, ali i na koncertima, najvjerojatnije neće dopustiti da cijela ova situacije prođe mirno. 

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar LuckyLeprechaun
LuckyLeprechaun
20:37 10.03.2021.

To u doba kad joj je otac podržavao O.J. Simpsona.... Bolesnici kompletni

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije