Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rodila u 46. godini

Oglasila se nakon mjesec dana! Marija Husar Rimac objavila prvu fotografiju sina i otkrila njegovo ime

Foto: reuters
1/8
10.03.2021.
u 16:47

Marija je zdravog dječaka rodila u 46. godini života, a iako se od rođenja nije oglašavala na društvenim mrežama danas je objavila njegovu prvu fotografiju i otkrila koje je ime zajedno sa suprugom Vjekom nadjenula svom nasljedniku.

Pjevačica Marija Husar Rimac prije mjesec dana na svijet je donijela sina. Marija je zdravog dječaka rodila u 46. godini života, a iako se od rođenja nije oglašavala na društvenim mrežama danas je objavila njegovu prvu fotografiju i otkrila koje je ime zajedno sa suprugom Vjekom nadjenula svom nasljedniku.

- NIKO. Još uvijek se čini kao nestvaran san.... Danas je točno mjesec danas od kad se rodio naš Niko. Hvala svima na iskrenim čestitkama - napisala je pjevačica u opisu fotografije koja prikazuje dječakovu ruku uz koju je postavljena krunica s natpisom njegova imena Niko.

"Čestitke obitelji", "Sretno i blagoslovljeno", "Najljepše ime", "Uživajte", samo su neki od komentara koji su osvanuli ispod ove emotivne fotografije.

Foto: reuters

Pjevačica i njezin suprug Vjeko Rimac vijest o trudnoći su objavila u listopadu prošle godine i rekla su tada kako je ova trudnoća dar od Boga. Par ima starijeg sina Ivana koji se zasigurno najviše veseli što je postao stariji brat i nestrpljivo očekuje dolazak brata kući. - Mogu samo reći da je to Božje čudo! No, možda ima nešto i u tome da se ovakve lijepe stvari dogode kada se čovjek opusti i ne razmišlja. Naš sin Ivan je već dulje želio brata. Posljednji put je to rekao kada smo bili u Međugorju na dočeku Nove 2020.

Ondje žive Ivanove krsne kume i mi gotovo svaku novu godinu ondje dočekamo. S nama je bila i moja prijateljica i kuma Silvija, koja ima dvoje male djece. Šetali smo i Ivan je poželio gurati kolica. I tada mi je rekao: 'Mama, ja bih želio jednog malog bracu'. Na to sam se nasmijala i rekla mu: 'I ja bih željela isto. Moli se Bogu, on uslišava dječje molitve'. I evo, iduće godine u veljači nam stiže braco - ispričala je Marija u listopadu za Gloriju. Sve do zadnjeg tjedna pred porod pjevačica je bila dosta aktivna, pa je tako tik pred porod u glazbenom studiju snimila s Matijom Dedićem i nove pjesme.

Ključne riječi

Komentara 26

DU
Deleted user
21:22 10.03.2021.

Marija je prirodnim putem začela dugo željeno dijete. Što je trebala pobaciti? Svako dijete je sreća i bogatstvo i dar bez obzira kad se dogodi. Kako vas nije sram osuđivati ženu?

MA
Masnica3
21:15 10.03.2021.

Sretno roditeljima neka uživaju. A Bog odredjuje sudbine. Neki dan mi je rodjaka umrla sa nepunih trideset dvoje djece ostalo od 4 godine i 10 dana. Moždani nakon poroda. Tako da pricati koliko ce tko živjeti je bespredmetno. Njihov život i sretno im bilo .

VI
vidum
18:23 10.03.2021.

Svekrva moje sestrične isto rodila sa 46. Mali Ante je bio četrnaesti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije