Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NASMIJALA DO SUZA

To je ona?! Antonija Blaće (41) objavila staru fotografiju s kratkom kosom: 'Ne znam što mi je bilo'

Antonija Blaće
Foto: Instagram screenshot
1/9
02.03.2021.
u 22:15

RTL-ova voditeljica Antonija Blaće objavila je staru fotografiju iz obiteljskog albuma.

Nije nepoznato da se voditeljica Antonija Blaće (41) voli našaliti na svoj račun, a ovoga puta to je pokazala objavom na Instagram priči kojom je prikazala staru obiteljsku fotografiju na kojoj vidno mlađa ima crnu kratku kosu. Na fotografiji je gotovo neprepoznatljiva i sjedi za stolom s mlađim članovima obitelji tijekom doručka.

- Da, znam. Ja. Znači...Ne znam što mi je bilo - napisala je ispod fotografije Šibenčanka.

Foto: Instagram screenshot

Inače, nedavno je na svom profilu objavila fotografije koje su snimljene nakon finala posljednej sezone Big Brothera i opet nasmijala mnoge pratitelje.

- Sad sam ovo nasla brišući slike iz mobitela. Ovo je bilo valjda pola sata nakon finala zadnjeg BB-a. Ne znam kako zamišljate velike partije nakon finala velikih showova, ali evo... Beauty squad and friends, napisala je Antonija pokraj fotografije na kojoj sjedi na prtljažniku otvorenog automobila i jede hamburger, dok njen suprug Hrvoje Brlečić stoji pokraj nje i pokriva lice rukom. 

Foto: Instagram screenshot

 - Zamišljala sam kako imate svi domjenak u nekom restoranu ili tako nešto...ali nikako ovako, napisala joj je jedna pratiteljica, dok je glumica Lana Gojak dodala: "To je to! I nakon premijera tako! Odradiš službeni dio i onda krkaona".

Podsjetimo, simpatična Šibenčanka osvojila je gledatelje svojom vrckavošću u prvoj sezoni hrvatskog Big Brothera i otada se nalazi na malim ekranima, a javnosti je poznata i po brojnim televizijskim projektima kao što su 'Survivor', 'Fear Factor', 'X Factora Adria', 'Hrvatska traži zvijezdu', 'Tri, dva, jedan - kuhaj!', 'Zvijezde'. Udana je za bivšeg vaterpolista Hrvoje Brlečića s kojim se upustila u romansu nakon raskida dugogodišnje veze s marketinškim stručnjakom Hrvoje Hrvatinom 2009. godine.

 


 

Ključne riječi

Komentara 2

DA
Daniel05041986
06:42 03.03.2021.

Tko je to

MA
Mary5
07:33 03.03.2021.

Dosadna si.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije