Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Konačno na terasi

Zoran Šprajc je popio svoju prvu kavu nakon popuštanja mjera i otkrio u čijem je društvu bio

Foto: instagram
1/7
01.03.2021.
u 16:51

A s kim ste vi popili svoju prvu kavu i pelin u gradu? , pitao je urednik i voditelj RTL Direkta.

Krajem prošlog tjedna urednik i voditelj RTL Direkta Zoran Šprajc objavio je fotografiju koja je nastala ispred jednog zagrebačkog kafića.  Šprajc na fotki na ramenu drži plišanog majmunčića, te pozira nasmiješen od uha do uha.  Uz fotku je napisao: "Dva majmuna čekaju ponedjeljak da im treći otvori", te dodao hashtagove "tri majmuna" i "mjere".

Osvrnuo se tako na popuštanje mjera i otvaranje terasa restorana i kafića na kojima od danas, uz pridržavanje epidemioloških mjera opet možemo uživati.  Ovom objavom u kojoj je u društvu plišanog majmuna Šprajc se osvrnuo ne samo na situaciju s popuštanjem mjera, nego i na  riječki kafić 'Three Monkeys' čiji je vlasnik kazao kako HDZ-ovci nisu dobrodošli u njegov kafić. Zoran Šprajc je jutros popio svoju prvu kavu na terasi jednog kafića i odmah je taj trenutak podijelio sa svojim brojnim obožavateljima.

- A s kim ste vi popili svoju prvu kavu i pelin u gradu? Ja sam sa sobom i do sita smo se napričali - napisao je Šprajc, a njegovi pratitelji su odgovorili većinom kako su i oni popili kavu bez društva i poručili su mu da se najbolji napričati sam sa sobom.

 

Ključne riječi

Komentara 4

DO
Domumom
17:49 01.03.2021.

U društvu dva majmuna. Tako da radi lokal tri majmuna

DU
Deleted user
12:33 02.03.2021.

Plenki i tri majmuna lete u svemir. Kontrola leta zove letjelicu i kaže: 'Majmune 1, pritisni žuti gumb. Majmune 2, pritisni crveni gumb. Majmune 3, pritisni plavi gumb. Plenki, ti nahrani majmune i ništa ne diraj.'

Avatar Cornelius
Cornelius
07:54 02.03.2021.

Ma i Štef Horvat je popisl dve kave, ali jovanović.... pa mora se bre, kaj ne? Ipak je to plaća od trofaznog gazde.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije