Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zlatni globusi

Njezino izdanje u sedmom desetljeću ukralo je sve poglede! Slavna glumica u pripijenoj haljini pokazala dekolte

Knives Out - Los Angeles Premiere
Foto: Hahn Lionel/ABACA/PIXSELL
1/8
01.03.2021.
u 15:50

Holivudska diva bila je jedna od prezenterica dodjele, a na ceremoniju je stigla u glamuroznoj žutoj haljini koja je istakula njezin dekolte, a sudeći po dubokom izrezu ispod haljine nije nosila grudnjak.

Sinoć je u Americi održana dodjela Zlatnih globusa, a je većina dodjele bila organizirana virtualno jedna od rijetkih glumica koja se pojavila na dodjeli bila je Jamie Lee Curtis (63). Holivudska diva bila je jedna od prezenterica dodjele, a na ceremoniju je stigla u glamuroznoj žutoj haljini koja je istakula njezin dekolte, a sudeći po dubokom izrezu ispod haljine nije nosila grudnjak.

Njezin odvažni styling privukao je golemu pozornost, baš kao što je to nedavno učinila jedna od njezinih objava na društvenim mrežama u kojoj se pohvalila kako već 22 godine nije okusila kap alkohola.

"Uz Božju milost i potporu mnogih ljudi koji su i sami prolazili kroz slična iskustva i nekoliko trijeznih anđela uspjela sam ostati trijezna 22 godine", napisala je nedavno glumica. Čini se da je upravo odolijevanje porocima, kojima je bila sklona u mladosti, zaslužno za njezin besprijekoran izgled i u sedmom desetljeću.

Jamie Lee Curtis presents an award in this handout photo from the 78th Annual Golden Globe Awards in Beverly Hills Jamie Lee Curtis presents the award for Best Performance by an Actress in a Supporting Role in Any Motion Picture, in this handout photo from the 78th Annual Golden Globe Awards in Beverly Hills, California, U.S., February 28, 2021. Rich Polk/NBC Handout via REUTERS ATTENTION EDITORS - THIS IMAGE HAS BEEN SUPPLIED BY A THIRD PARTY. NO RESALES. NO ARCHIVES. NBC HANDOUT
Foto: NBC HANDOUT/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL

Ključne riječi

Komentara 4

BE
berija
18:52 01.03.2021.

Bez botoksa i operacija. Bore i sijedu kosu s ponosom nosi kao dokaz da je već dugo živa. Poživila ona nama još dugo.

Avatar Edgedancer
Edgedancer
16:42 01.03.2021.

Jamie je nekoć, s pravom, bila poznata kao The body.

MA
Majči78
21:50 03.03.2021.

Slažem se sa speed208, predivna je zena , super glumica, dostojanstvena, prirodna i zaista, poživjela nam još dugo . ❤

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije