Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČUDAN SPOJ

Tko je tu lud?! Fanovi zbunjeni nakon zajedničke fotke Adamove sestre i Nikolinine kume

Brak na prvu
Foto: RTL/Instagram
1/5
11.05.2020.
u 07:00

U RTL-ovom showu "Brak na prvu" imali smo priliku upoznati obitelj Adama Kromera, a među najbitnijim članovima pokazala se sestra Lili.

Finale sociološkog eksperimenta "Brak na prvu" sve je iznenadio priznanjem da su Adam Kromer i Gordana Marelli zajedno te da čekaju dijete, iako su ih stručnjaci u showu najprije spojili s drugim partnerima. S njima nisu pronašli zajednički jezik, ali kemija se među njima razvila kada su se najmanje nadali i sve se odvilo svojim tijekom.

Brak na prvu
1/4

U emisiji smo upoznali i Adamovu sestru Lili koja je njegovu prvu partnericu Nikolinu Tutić izrešetala pitanjima, a potom zaključila da ona definitivno nije žena za Adama. To ne bi bilo čudno da Lili nije objavila fotografiju s Nikolininom kumom Sofijom iz showa i u opisu napisala: "Najbolja kuma", a ova joj je uzvratila: "Drago mi je što nas je život spojio Lili".

Tako prijateljstvo stvara upitnik nad glavom gledatelja koji na društvenim mrežama ispituju kako je moguće da je Lili "odbacila" Nikolinu, ali njezinu kumu prigrlila kao najbolju prijateljicu, gotovo sestru.

- Nikolinina kuma i Adamova seka. Ništa nam nije jasno - pisali su ispod fotografije u komentarima.

Inače ni Sofija tijekom showa nije odobravala NIkolinino ponašanje prema Adamu, a otvoreno je pokazivala i da joj se on sviđa.

Brak na prvu
1/8

- Lik je predobar. Što ga meni niste namjestili? - rekla je tada Sofija na vjenčanju, a Nikolina koja je došla u Baranju i sjela na "vrući stolac" Adamove sestre bila je izrešetana pitanjima. Nakon svega, ona ga je savjetovala da ne nastavlja vezu s njom.

Inače, Adam i Gordana ove subote bili su u gostima kod Lili u Zmajevcu. U malom baranjskom mjestu uživali su kuhajući grah, te igrajući se sa psom i djecom. Goga je na Instagramu objavila fotografiju s Lili na kojoj grizu mladi luk, a pokraj je napisala "kad Lili skuha grah". Na jednoj fotografiji je napisala i kako je "vrijeme za obitelj". Par je za Goginu trudnoću doznao prije božićnih blagdana. Kako su kazali, to im je prvo bio šok, a onda su kazali kako je upravo to što žele u životu. 

Ovim poznatim parovima granice i nacionalnost ništa ne znače.


 

 

Ključne riječi

Komentara 1

BI
Biouskoli91
08:28 11.05.2020.

Ludi su oni koji pisu o njima, u nekad respektabilnim novinama....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije