Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Tko je sve razbijao monotoniju na Split Beach Festivalu

Split Beach Festival
Foto: PR FOTO
1/6
PR
Autor
PR članak
10.08.2016.
u 11:58

Dj Julian Jordan, superatraktive plesačice Grupe La Fiesta i hladan Sensation potvrdili su da uz Sensation nema monotonije

Kada je prije gotovo godinu dana predstavljen novi dizajn SENSATIONA bilo je jasno da će s malo kalorija i prirodnim sastojcima postati hit među mladima i poklonicima vrhunskih partyja. Nedavno završeni Split Beach Festival to je potvrdio, jer sam festival bio je nezamisliv bez osvježavajućeg Sensationa - u tri dana Festivala spektakularnim nastupima više desetaka umjetnika iz svih krajeva svijeta na splitskim Bačvicama okupilo se više od 10,000 posjetitelja.

Spektakularan program za nikad bolju zabavu

Atraktivan zmaj postao je Sensationov zaštitni znak, a kvaliteta pića svrstala ga je među najtraženija gazirana pića noćnog života. Uz nastupe DJ dua Sunnery James & Ryan Marciano te engleski drum&bass bend Rudimental, vrhunskih akrobata na svili, trapezu, ringu, strapu i šipci, koji su izvodili nezaboravne akrobacije i Sensation razbijena je monotonija vrelih splitskih noći.

Brojni posjetitelji i poznati zabavljali su se uz glazbu DJ Julian Jordan i uživali u glazbeno-scenskoj atrakciji La Fiesta, čiji su vrući ritmovi u kombinaciji sa Sensationim stvorili odličnu energiju i osigurali noći za pamćenje. DJ duo Aly&Fila, svjetski poznati DJ duo Sunnery James & Ryan Marciano, energični Rudimental te violinist Miguel Lara i plesni performansi uz Sensation cijelo su događanje pretvorili u fantastičan party. 

Želite prijaviti greške?