Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FILIP KRATOFIL

Tko je otac Lanina djeteta? Surađuju i poslovno, a brat mu također ljubi poznatu pjevačicu

Lana Jurčević
Foto: Instagram
1/9
27.07.2023.
u 13:13

Filip je inače blizanac, a njegov brat Antonio je u vezi s pjevačicom Zsa Zsom. - On je netko tko mi je u svemu velika podrška i netko tko se tuđim uspjesima nesebično veseli. To se ne viđa često. Za mene je on sve samo ne tipičan, rekla je lLana za Večernji list.

Glazbenica i Influencerica Lana Jurčević (38) danas je na Instagramu objavila da je trudna u emotivnom videu u kojem je vidimo kako plače od sreće držeći test na trudnoću koji pokazuje pozitivan rezultat. Ispod snimke je samo napisala datum: 16.3.2023. Lana se na snimci grli sa svojim dugodišnjim dečkom Filipom Kratofilom. 

Lana i Filip zajedno su od 2017. Ipak, Lana privatni život, pa tako i Filipa, voli držati podalje od znatiželjnih pogleda javnosti. No, u posljednje vrijeme je sve češće počela objavljivati zajedničke fotografije. 

‘On je osoba s kojom dijelim vrlo slične vrijednosti i ciljeve pa smo prihvatili činjenicu da često žrtvujemo naše slobodno vrijeme i možda neke zajedničke trenutke zbog onog što tek dolazi. Ako bih se na nešto kladila, onda je to da on ne voli Lanu koju javnost zna nego onu kakva je u četiri zida’, objasnila je u ranijem intervjuu za Story iz 2020.

VEZANI ČLANCI: 

Filip, je Lani i poslovni partner, on vodi financije za njen kozmetički brend La Piel koji je prošle godine zaradio 161.800 eura. Imaju četvero zaposlenih, a prosječna plaća im je 980 eura. 

Lana nam je ove godine u intervjuu kazala kako je Filip poseban po svemu. 

- On je netko tko mi je u svemu velika podrška i netko tko se tuđim uspjesima nesebično veseli. To se ne viđa često. Za mene je on sve samo ne tipičan, rekla je za Večernji list.

Filip je inače blizanac, a njegov brat Antonio je u vezi s pjevačicom Zsa Zsom. Paru su često pristizala pitanja imaju li planove što se tiče braka i djece. 

- Iskreno, ne osjećam pritisak. Mislim da je divno kad u dvadesetima postaneš mama, ali meni je kao mladoj curi na početku života bilo važnije osamostaliti se, dokazati sebi, da budem neovisna i pronađem svoj put. Rekla bih da najprije posložim sebe pa onda sve ostalo - rekla je Lana.

VIDEO: Preminula je Sinead O'Connor, legendarna i često kontroverzna pjevačica

Komentara 22

Avatar KalebJosua
KalebJosua
17:52 27.07.2023.

Opet danas niš o mojoj noni, ona rodila 8 dice, 7 živi i još rađaju, 24 unuka, oh radosti kad ju posite i donesu poklone za rođendan, koja je to fešta i zovem Vas novinare da to vidite i o tome pišete!

MO
moroder12
14:25 27.07.2023.

Filip Kratkofitilj

PO
Poletarac101
20:17 27.07.2023.

Ako Majka zna tko je Otac...Sve 5😁

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije