Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
čestitke

Lana Jurčević kroz suze otkrila lijepe vijesti! S partnerom čeka dijete

Foto: Instagram screenshot
1/22
27.07.2023.
u 12:03

Pjevačica je objavila kratki video u kojem je pokazala kako plače od sreće te pozitivan test na trudnoću.

Glazbenica i Influencerica Lana Jurčević (38) sa svojim je pratiteljima podijelila lijepe vijesti! Naime, Lana je na društvenoj mreži Instagram podijelila video u kojem je pokazala kako je sa svojim partnerom Filipom Kratofilom podijelila vijesti da je trudna. Lana je objavila kratki video u kojem je pokazala kako plače od sreće te pozitivan test na trudnoću.

Glazbenica je potom podijelila i nekoliko snimaka s partnerom nastalih u trenutku kada mu je otkrila da će postati roditelji. Podijelila je i snimke na kojima se njih dvoje grle, a u opisu je dodala i emotikon dječje bočice. Dodala je i datum 16. ožujka 2023. godine, što je vjerojatno dan kada je videozapis nastao, odnosno kada je saznala da je trudna. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lana Jurcevic (@lalana)

U komentarima su joj čestitali brojni poznati i njezini obožavatelji. "Čestitke", "Neka je sa srećom", pisali su te ostavili mnoštvo srca.

Inače, Lana i Filip rijetko se zajedno pojavljuju u javnosti, a zajedno su šest godina.

- On je osoba s kojom dijelim vrlo slične vrijednosti i ciljeve pa smo prihvatili činjenicu da često žrtvujemo naše slobodno vrijeme i možda neke zajedničke trenutke zbog onog što tek dolazi. Ako bih se na nešto kladila, onda je to da on ne voli Lanu koju javnost zna nego onu kakva je u četiri zida - objasnila je jednom prilikom.

VEZANI ČLANCI:

 A jednom prilikom Lana je otkrila i kako njezin dragi ne voli medijsku pažnju. Lana ponekad na društvenim mrežama podijeli neku njihovu zajedničku fotografiju, a tako smo imali priliku vidjeti ih kako zajedno putuju i odmaraju. Zajedno su se pojavili na vjenčanju košarkaša Ivice Zupca i njegove Kristine prije dvije godine, a i onda je Lana podijelila fotografije s Kratofilom.

Filip i Lana surađuju i poslovno. Naime, on joj vodi financije u njezinom poslovnom carstvu.

- On ima kliker za stvari prema kojima ja nemam puno afiniteta, a i obrnuto. Zato smo i dogurali tu gdje jesmo. U svakom normalnom odnosu ima uspona i padova, samo dosad nijedan pad nije bio toliko velik ni poguban. Na sve što smo zajedno napravili i izgradili gledam baš s ponosom - rekla je Lana za Story jednom prilikom o njihovom odnosu.

Dodajmo i da je Lana o temi majčinstva progovorila nekoliko puta. Jednom je tako svoje misli podijelila i na svom Instagram profilu.

- Što sam starija sam svjesnija da postoji dobar razlog zašto nisam do sada imala dijete... da je moja podsvijest možda to negdje blokirala i odugovlačila... za mene je toliko velika stvar, s toliko odgovornosti, toliko pretpripreme... Želim biti najbolja verzija sebe, želim u smeće baciti svoj ego, očekivanja, doživljavanje tog bića kao projekta kao što to nažalost mnogi rade. Ne želim projektirati svoje ambicije, želje, neispunjene stvari, nego njegovati njegovu autentičnost, pomoći mu u njegovom putu. Uglavnom, jako dugačka i duboka tema koja me oduvijek jako zanimala - napisala je tada.

VIDEO Posebno ljeto Fani Stipković: Na rodnoj Korčuli pokazala trudnički trbuščić

 

Ključne riječi

Komentara 22

Avatar Hazl113
Hazl113
12:25 27.07.2023.

Dobro,.....i?

LU
Ludwik
12:30 27.07.2023.

Ajd, hvala Bogu da zna tko je...

DU
Deleted user
12:32 27.07.2023.

vjerojatno sa momkom ...partneri su nakrivo nasađeni

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije