Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
obiteljsko stablo

Tko je mlađi brat omiljenog pjevača? Drži ćevabdžinicu i ne pojavljuje se u javnosti

Dragan i Zdravko Čolić
Foto: Facebook
1/5
07.11.2019.
u 07:00

Mlađi brat jednog od najvećih balkanskih zvijezda Zdravka Čolića danas živi u Beogradu, a poznato je da miljenik žena uspješno drži privatni život dalje od medija pa ne čudi da o njegovu bratu puno ne znamo.

Zdravko Čolić neporecivo je jedan od najpoznatijih glazbenika na Balkanu, ali kada je riječ o njegovu osobnom životu, pjevač drži do tajnosti. O njegovoj obitelji ne govori se mnogo, a kad ih spominje, sažeto govori o supruzi Aleksandri i dvjema kćerima – Uni i Lari. Vjenčali su se 2001. godine i otada žive skladnim bračnim životom. 

Međutim, postoji još jedna osoba u Zdravkovu životu o kojoj javnost tek na kapaljku dobiva informacije. Naime, ima mlađeg brata Dragana s kojim je blizak cijeli život. I on danas živi u Beogradu. Jednom prilikom Zdravko je objasnio kako su njihovi roditelji, tata policajac i mama kućanica, radili sve da bi ih izveli na pravi put.

– Otac mi je kupio prvi gramofon, prvu gitaru i to sve od jedne plaće jer mama nije radila, bila je kućanica – objasnio je Zdravko.

Foto: Facebook/RTL

Prema dostupnim informacijama, Dragan je završio V. gimnaziju u Sarajevu i ondje je studirao. Danas je vlasnik jedne ćevabdžinice u beogradskoj četvrti Dorćol, za koju je navodno otkupio recept za originalne sarajevske ćevape poznatog majstora Hodžića. Njegov brat Zdravko rado svrati na ćevape kad god ima priliku, ali njih dvojicu ne može se vidjeti u medijima zajedno premda su bliski.

Podsjetimo, Zdravko posljednjih 18 godina živi mirnim obiteljskim životom sa suprugom Aleksandrom Čolić. Ona se nikada ne pojavljuje u medijima i gotovo nitko ne zna kako ona izgleda, a isto vrijedi i za njihove dvije kćeri – Unu i Laru. U intervjuu za strani medij objasnio je čime ga je supruga osvojila.

– Svaki muškarac voli da netko brine o njemu. Mislim da je to bilo presudno. Upoznali smo se davnih dana u Makarskoj, Aleksandra je studirala u Beogradu, nastavili smo se viđati, a s vremenom smo počeli vezu. Osvojila me je jednostavnošću i privrženošću. Posvetila mi se, misli o meni, brine moje brige – opisao je.

Ključne riječi

Komentara 31

DU
Deleted user
08:02 07.11.2019.

Evo Večernjaka s njegovim omiljenim Balkanom, ćevabđinicama i dnevnom dozom "regiona". Ipak će trebati odustati od dolaska na ove stranice.

Avatar Asterix
Asterix
09:26 07.11.2019.

U Jugi nije bilo ovoliko vijesti iz Srbije.

Avatar nisamsavrsen
nisamsavrsen
08:40 07.11.2019.

Vidi se po škembi da brat drži ćevabdžinicu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije