Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Showbiz Zvijezde

Angelina Jolie slikala se gola i progovorila o razvodu

- Moje tijelo je prošlo puno tijekom proteklog desetljeća, pogotovo zadnje četiri godine. Dobila sam nekoliko vidljivih i nevidljivih ožiljaka, a teže se hrvati s nevidljivim - kazala je glumica
06. studenoga 2019. u 11:23 1 komentara 5651 prikaza
Angelina Jolie
Foto: REUTERS
Pogledajte galeriju 1/4

Angelina Jolie za novi broj modnog časopisa Harper's Bazaar dala je veliki intervju u kojem je govorila o svom odrastanju, ali i o razvodu od Brada Pitta. Angelina se pojavljuje i na naslovnici časopisa potpuno gola prekrivena jedino prozirnim velom, a ruke drži preko grudi.

Skrbništvo Angelina ne odustaje, ovo je nova zapreka za Brada kada su u pitanju njihova djeca

- Moje tijelo je prošlo puno tijekom proteklog desetljeća, pogotovo zadnje četiri godine. Dobila sam nekoliko vidljivih i nevidljivih ožiljaka, a teže se hrvati s nevidljivim. Život je pun preokreta. Katkad budete povrijeđeni, vidite one koje volite kako pate, i ne možete biti otvoreni kako biste željeli. Ipak, osjećam kako mi se krv vraća u tijelo - kazala je Angelina.

skrivala je Angelina Jolie otkrila: 'Bilo me strah da će mi netko učiniti nešto nažao'

Podsjetimo, prije četiri godine glumica je odstranila jajnike i jajovode nakon što joj je otkriven rak jajnika u ranoj fazi. No, čini se da ju je više zabolio razvod. Zanimljivo je da tijekom cijelog intervjua nije oslovila bivšeg supruga imenom, iako se na njega referirala nekoliko puta. 

- Voljela bih živjeti vani, a to ću i učiniti čim moja djeca napune 18 godina. Trenutno moramo biti u blizini njihovog oca - rekla je Angelina koja s djecom trenutačno živi u Los Angelesu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

“Labeling people and putting them into boxes isn’t freedom. Difference and diversity are what I value most—in my family and in others. I don’t want to live in a world where everyone is the same, and I imagine that’s true for everyone reading this. I want to meet people I’ve never met before and learn things I don’t know. The challenge today is to embrace our differences. And not to be fooled by efforts to divide us or make us fear others. We’re seeing a retreat of values worldwide.” #AngelinaJolie opens up in our December 2019/January 2020 issue. Tap the link in our bio to read now. Photography by @solvesundsbostudio Styling by @patrickmackieinsta Hair by #malcomedwards Makeup by @thevalgarland Manicure by @chisatochee

A post shared by Harper's BAZAAR (@harpersbazaarus) on

otvorio se Slavni glumac o životu nakon razvoda: 'Usamljen sam, ne mogu više ovako'

Označavanje ljudi i njihovo stavljanje u kutije nije sloboda. Razlika i raznolikost su ono što najviše cijenim - u svojoj obitelji i drugima. Ne želim živjeti u svijetu u kojem su svi isti, a mislim da je to istina za sve koji ovo čitaju. Želim upoznati ljude koje nikad ranije nisam upoznala i naučiti stvari koje ne znam. Danas je izazov prihvatiti naše razlike. I ne zavaravati se nastojanjima da nas razdvoje ili natjeraju da se bojimo drugih. Vidimo povlačenje vrijednosti širom svijeta - kazala je Jolie. 

Hrvatski institut za financije
Put do poslovnog uspjeha
Usavršite svoje znanje u upravljanju projektima
  • Avatar maxist
    maxist:

    kasta u kojoj živi obično se trudi sakriti godine.........ona ih ima na svakom centimetru i -vide se..-ističu.....