Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
18-godišnja Una

Kći kralja estrade omiljena je u društvu, tata joj dopušta sve, ali s mamom je teže

Foto: Instagram
1/4
02.11.2019.
u 21:00

Kći pjevača Zdravka Čolića, Una, sinoć se na Instagramu pohvalila dobrim provodom uoči zabave za Noć vještica.

Ove godine, kći popularnog pjevača Zdravka Čolića, Una, odlučila se za Noć vještica obući u vražicu. Njezinih 14 tisuća pratitelja odobrili su masku za zabavu koju je zabilježila na Instagramu mnogobrojnim storyjima.

- Una je dobro dijete. Odlična je u učenju i sve se dogovara s roditeljima. Majka je sestri i njoj toliko posvećena da prati svaki njihov korak. Una često izlazi u popularne klubove s vršnjacima. Omiljena je u društvu, a ima nekoliko najboljih prijateljica - rekao je izvor blizak obitelji Čolić za medije i pritom dodaje da Una voli jesti u najbojim beogradskim restoranima, da se voli šminkati i fotografirati i da joj tata sve dopušta.

- Tata joj sve dopušta jer želi da njegova kći uživa u životu neopterećena njegovom karijerom - objasnio je.

U jednom intervjuu Zdravko Čolić je priznao da je jako popustljiv otac te istaknuo suprugu Sandru kao roditelja koji je zadužen za strogoću.

- Sa mnom im je lako, teže im je s mamom. Supruga me često kritizira da ne smijem tako, da moram biti na njezinoj strani, a ja curama ne mogu reći ‘ne’. Ne mogu na njima trenirati strogoću. Obje me vrte oko malog prsta, posebno kad im nešto treba kupiti. Kako ja kao klinac štošta nisam imao, nikad ih ne odbijem. Kad nešto požele, najviše vole tatu - rekao je svojedobno Čolić.

Podsjetimo, pjevač poslijednjih 18 godina živi mirnim obiteljskim životom sa suprugom Aleksandrom Čolić. Ona se doduše nikada ne pojavljuje u medijima. Gotovo nitko ne zna kako ona izgleda, a isto vrijedi i za njihove dvije kćeri - Unu i Laru. U intervjuu za strani medij objasnio je čime ga je supruga osvojila.

– Svaki muškarac voli da netko brine o njemu. Mislim da je to bilo presudno. Upoznali smo se davnih dana u Makarskoj, Aleksandra je studirala u Beogradu, nastavili smo se viđati, a s vremenom smo počeli vezu. Osvojila me je jednostavnošću i privrženošću. Posvetila mi se, misli o meni, brine moje brige – objasnio je tom prilikom.

Ključne riječi

Komentara 10

OB
ObrenM
08:41 03.11.2019.

Noc vjestica zapadnjacki sotonizam.

DE
Deziderio
00:21 03.11.2019.

Kralj estrade???? Zaista pisete svasta.

LI
LizaLimenni
07:50 03.11.2019.

Kralja cije estrade???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije