Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U Lisinskom

Tko je misteriozni muškarac koji nasmijava Mariju Cvitanović?

marija cvitanović
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
1/5
08.04.2014.
u 21:55

U zagrebačkoj Dvorani Vatroslava Lisinskog nastupala je Cassandra Wilson. U sklopu 10. VIP Zagreb Jazz festivala legendarna glazbenica okupila je veliki broj obožavatelja

U zagrebačkoj Dvorani Vatroslava Lisinskog nastupila je Cassandra Wilson. U sklopu 10. VIP Zagreb Jazz festivala legendarna glazbenica okupila je veliki broj obožavatelja. Među njima našla se i stilistica Marija Cvitanović. Lijepa Marija, bivša supruga nogometaša Igora Cvitanovića, stigla je na koncert u društvu prijatelja koji joj je pomogao namjestiti narukvicu.

Uza smijeh, dočekali su koncert. Marija se inače bavi i dizajnom pa je nedavno prikazala liniju Marka. Otkako se razvela, o njezinu ljubavnom životu mnogo se nagađa, no malo zna.

Foto: Marko Lukunić/PIXSELL, Davor Puklavec/PIXSELL

>>Marija Cvitanović predstavila kolekciju s Kim Kosanović

Ključne riječi

Komentara 3

CL
ClinOr
12:16 09.04.2014.

Imam tri pitanja: 1.) Tko je Marija Cvitanović? 2.) Nije valjda netko dobio honorar za ovaj članak? 3.) Tko je Marija Cvitanović?

SE
sestrićna
11:52 09.04.2014.

ne samao da je nasmijava nego joj i kalorije troši..

BF
brkonja fra brkati
11:54 09.04.2014.

Nevjerovatna najava sjajnog koncerta Cassandre Wilson u Lisinskom,počinje sa izvještajem o nekakvoj dizajnerici Cvitanović ?! Da nije dotična Cvitanović možda imala dizajnersku izložbu na koncertu pa je to tako važno ? Barbara Marinović,već dugo nisam vidio tako priglupu i prizemnu reklamu za osobu,koja je navodno nekakav celebrity.O jazz glazbi ti naravno nemaš blage veze jer jedino što si primjetila je dotična dizajnerica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije