Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sreća nakon razvoda

Tko je Marijana Gikić? Zvonimira Bobana osvojila je 19 godina mlađa stomatologinja

Milan, Zvonimir Boban shopping downtown
Foto: Mimmo Carriero/IPA/PIXSELL/IPA/PIXSELL
1/2
20.07.2021.
u 17:45

Uspješna stomatologinja već je navodno upoznala i neke članove obitelji Boban s kojima se odlično slaže, a na svom je Instagramu otkrila da je i sama majka djevojčice Vere.

Vijest o razvodu Zvonimira i Leonarde Boban početkom svibnja odjeknula je poput bombe domaćom scenom. Jedan od najdugovječnijih i najstabilnijih parova odlučio je krenuti odvojenim putovima nakon 28 godina braka. Što je kumovalo njihovu razlazu, mnogi su se tada pitali, a oni su i u najtežem životnom periodu uspjeli zadržati svoj dignitet. - Lea i ja razišli smo se i živimo odvojeno. Nastavit ćemo zajednički voditi brigu o djeci u skladu i u velikom poštovanju koje imamo jedan prema drugome. Nadam se da će ljudi shvatiti delikatnost ove odluke i dopustiti da i djeca i mi prođemo kroz ove teške trenutke na najmanje bolan način. Više se nećemo očitovati o ovoj temi, za koju smo mislili da nikada neće doći u naš život - rekao nam tada je kratko Zvonimir Boban (52) koji, kako se čini, nije dugo samovao.

Odmor na Braču 
 Ovih dana snimljen je u bolu na otoku Braču gdje Boban ljetuje dugi niz godina i to u društvu 33-godišnje stomatologinje Marijane Gikić s kojom je navodno već neko vrijeme u romantičnoj vezi. O novoj ljubavi Boban se za sada ne oglašava što i ne čudi jer je svoj privatan život oduvijek nastojao čuvati podalje od javnosti. Njegova nova odabranica rodom je iz Bihaća, a u Zagrebu je 2005. godine završila Zdravstveno učilište, a potom i studij stomatologije na kojem je diplomirala 2012. godine. Da joj je obrazovanje visoko na listi prioriteta, Marijana je dokazala iste godine kada je upisala poslijediplomski doktorski studij dentalne medicine, a 2015. započela specijalizaciju iz stomatološke protetike. Koliko je posvećena poslu, dalo se naslutiti i na temelju fotografija jedne od naših najpoznatijih stomatoloških poliklinika. - Danas je na Stomatološkom fakultetu u Zagrebu održana promocija sveučilišnih magistara dentalne medicine među kojima je bila i naša univ.mag.med.dent. Marijana Gikić! Ovim putem želimo našoj doktorici u ime cijelog tima čestitati na njezinu akademskom dostignuću i poželjeti puno uspjeha u budućnosti - stoji u objavi na službenoj Facebook-stranici poliklinike koja je objavljena u rujnu 2020. godine.

U travnju ove godine Marijana se nakratko okušala i u modnim vodama. Atraktivna brineta postala je zaštitno lice nove kolekcije brenda DeLight iza kojeg stoji dizajner Ivan Friščić. Njezini profili na društvenim mrežama zaključani su za javnost, fotografije ne dijeli s javnosti, no zato na svom Instagramu ponosno ističe da je majka male Vere, čime otkriva da ima djevojčicu. Navodno je već upoznala i nekoliko članova obitelji Boban s kojima se odlično slaže. 

Posljednje pojavljivanje 
Podsjetimo, Zvone i njegova sada već bivša supruga Leonarda upoznali su se 1989., vjenčali su se u Milanu 1993., a zbog ljubavi Leonarda se oprostila od manekenstva i posvetila obitelji. Par je posvojio četvero djece, a 2009. postali su i biološki roditelji djevojčice Ruže. Zadnjih godina rijetko su se pojavljivali u javnosti, a posljednji put obitelj Boban snimljena je u rujnu 2019. u milanskoj La Scali na dodjeli nagrada najboljim nogometašima u organizaciji Fife. Boban je došao u društvu supruge Leonarde i njihove djece Marte, Marije i Rafaela. Leonarda i Zvone oduvijek su se podržavali u poslovnim pothvatima, a mnogi su i tada komentirali kako obitelj djeluje skladno. Nikakvi problemi nisu se naslućivali, a Zvone i Leonarda bili su jedan od rijetkih parova na domaćoj sceni uz koje se nikada nisu vezali nikakvi skandali. 

Foto: pixsell/KOLAŽ

VIDEO Pogledajte Večernjakovu desetku sa Zdenkom Kovačiček

 

Komentara 34

Avatar Poskok 1
Poskok 1
18:58 20.07.2021.

...tako i moj susjed..., radio u komunalnom, tu i tamo kakva konobarica ili prodavačica, ni jedna se nije htjela udati za njega, onda je skinuo nekakvu lovicu na lutriji, pokrenuo tvrtku ide mu dobro, baba ostavila nekakve apartmane i odma doletila doktorica..., heheheee. Što ti je ljubav....

Avatar Mega_London
Mega_London
18:34 20.07.2021.

Baš sliči na Leonardu.

PU
Pulchrum
20:56 20.07.2021.

Žalost, žalost i tuga. Kraj petero dječice. Nikakav novac ne može im nadomjestiti ljubav i zajedništvo roditelja. Ovo će biti teške traume, za sve. Što užitak može učiniti čovjeku, da doista postane ne-čovjek

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije