Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VODITELJICA

Tončica Čeljuska u šestom desetljeću zablistala u bijeloj haljini na Pula Film Festivalu

Foto: HRT screenshot
1/10
20.07.2021.
u 12:35

Voditeljica i novinarka Tončica Čeljuska jučer je bila na premijeri filma 'Južni vetar 2: Ubrzanje', a pojavila se u bijeloj haljini sa zlatnim detaljima.

Novinarka i voditeljica Tončica Čeljuska (52) bila je na premijeri filma 'Južni vetar 2: Ubrzanje' na Pula Film Festivalu. Pažnju je privukla u bijeloj haljini sa zlatnim detaljima. Cijelu kombinaciju je HRT-ova voditeljica upotpunila nakitom, a spremno je i pozirala na crvenom tepihu. 

Podsjetimo, voditeljica je nedavno svoje Facebook pratitelje obavijestila da je počela vježbati s osobnim trenerom. U toj objavi je istaknula da cijeli život nešto uči, ali da se baš ne kreće. Dodala je da će na tome trebati raditi duže vrijeme, jer je poprilično zapuštena. "Objavljujem da sam odlučila biti fit, to je za mene najveći mogući izazov i mogu reći da je pravi iskorak iz zone sigurnosti! Sad umjesto asertivne komunikacije učim kako raditi plank i marince, a bome i kako nokautirati protivnike. 'Ko preživi, pričat će", dala je voditeljica i novinarka tada obećanje. 

19.07.2021., Pula - Svjetska premijera srpskog filmskog hita "Juzni vetar 2 Ubrzanje". Toncica Celjuska Photo: Sasa Miljevic/PIXSELL
Foto: Sasa Miljevic/PIXSELL, ilustracija
Dodajmo da je ovogodišnji Pulski festival jedan od rijetkih događaja na kojem je moguće sudjelovati bez covid-potvrde, a traje od 17. do 24. srpnja. U jučerašnjem je programu najveći interes privukao upravo srpski hit 'Južni vetar 2: Ubrzanje'. Ovo je najgledaniji srpski film u posljednjih deset godina, a po njemu je snimljena i TV serija. U filmu glumi poznati srpski glumac Miloš Biković koji je našoj publici najpoznatiji po ulozi u seriji vezanoj uz nogometno prvenstvo u Montevideu. Također, glumac gradi uspješnu međunarodnu karijeru, a posebno je poznat i uspješan u Rusiji.

Inače, Čeljuska je na HRT-u od 1994. godine te je prvo radila kao novinarka u gospodarstvenoj redakciji. Danas radi zabavni program, odnosno urednica je i voditeljica emisije 'U svom filmu'. 

VIDEO Albina igrala nogomet na humanitarno-sportskom spektaklu Gem Set Hrvatska

 

Komentara 6

KP
Karlovacko pivo
14:39 20.07.2021.

Kako se kaže kao vino što starije sve bolje

Avatar gulag
gulag
13:36 20.07.2021.

To "šesto desetljeće" joj nije nikakav kompliment! Dobro da niste napisali da je još malo pa skoro u 7. desetljeću!

TU
Tutlek1234
17:26 21.07.2021.

Gdje joj je bivši suprug rvatski bizmisen Zlatko Čeljuska.... Ona sigurno nije trošila da njim dok se imalooooo....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije