Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OMRAŽEN NA INTERNETU

Tko je kontroverzni Tate koji je uhićen u Rumunjskoj? Ovog ljeta se u Hrvatskoj družio s našim influencericama

Foto: Instagram
1/7
30.12.2022.
u 20:45

Prema podcastima u kojima sudjeluje i videima koje objavljuje (često na platformama na kojima se takav sadržaj plaća)  njegov stav o ženama je da su vlasništvo muškaraca, te da bi ženu koja ga optužuje za prevaru zadavio. Fascinantni su i njegovi videi o tome kako se treba ponašati 'pravi muškarac'

Kontroverzni influenser Andrew Tate (36) , koji je zbog izjava o ženama proglašen najomraženijim čovjekom na internetu, uhićen je u Rumunjskoj pod sumnjom u trgovinu ljudima, silovanje i formiranje organizirane kriminalne skupine. Tridesetšestogodišnji britanski Amerikanac i njegov brat Tristan uhićeni su u četvrtak navečer i zadržani 24 sata u pritvoru s dvojicom osumnjičenih Rumunja, priopćili su državni tužitelji. 

Podsjetimo, Tate je ovog ljeta s bratom Tristanom boravio u Hrvatskoj. Domaće influencerice Ines Nikić i Nera Nikolić uživale su s njima na jahti, a sve je Ines pokazala pratiteljima na Instagramu gdje je pokazala kako braća Tate uživaju, ali i kako ona uživa u jacuzziju, bazenima, jelima i pićima. IInes Nikić uz fotografije je objavila i kako joj je bilo na jahti. 

- Nera i ja smo isključivo pozvane zbog pratitelja kako bi radile promotivne videe. Braća Tate rade videe i trebaju im cure koje bi lijepo izgledale. Mi ovdje imamo svoju sobu, svoju privatnost, nitko nas ne maltretira... Baš živimo život", ispričala je na Instagramu pratiteljima uz videa s jahte. 

Foto: Instagram

Dok je on uživao u Bolu na Braču, na društvenim mrežama su se samo nizali videi u kojima žene, ali i muškarci tvrde kako Tatea prate samo inceli (involutary celibate iliti osobe muškog spola koje su u celibatu jer su zaključili da ih zbog velike ružnoće niti jedna žena ne želi) i frajeri koji mrze žene.

Prema podcastima u kojima sudjeluje i videima koje objavljuje (često na platformama na kojima se takav sadržaj plaća)  njegov stav o ženama je da su vlasništvo muškaraca, te da bi ženu koja ga optužuje za prevaru zadavio. Fascinantni su i njegovi videi o tome kako se treba ponašati 'pravi muškarac' - na primjer, tvrdi da bi osoba kako bi postala pravi muškarac trebala piti samo običnu vodu, a ne gaziranu, jer mjehurići u piću nisu dovoljno muževni, te da ne bi smjeli imati mačke kao kućne ljubimce nego isključivo pse. Da, možda bi to bilo smiješno ili zabavno, da su njegove izjave zafrkancija ili trolanje, no Andrew, inače prvak u kickboxu, ono što govori stvarno i misli. Da ne voli žene jasno je odmah iz razloga zbog kojeg je izbačen iz Big Brother kuće.  Godine 2016. diskvalificiran je, jer je u javnost izašao video u kojem se vidi da tuče ženu remenom. Tate bez srama promovira mizoginiju, a mladima pokušava usaditi svoja uvjerenja. Ovaj 36- godišnjak kaže da izlazi na spojeve samo s djevojkama u dobi od 18 i 19 godina, a svoje bivše naziva glupim ku****.

Osim Andrewa, problematičan je i njegov brat Tristan, njegov najbolji prijatelj i kako ga u nekim videima opisuje - srodna duša.  Obojica su optuženi da su zgrnuli milijune na webcam stranicama koje targetiraju usamljene muškarce koji padaju na lažne manekenke s tužnim životnim pričama. Braća poriču sve optužbe, pa čak i oni da su u svojoj vili u rumunjskoj zarobljenu držali 21-godišnjakinju. Taj slučaj se još uvijek istražuje.

Nije ni čudno da su upravo zbog ovog mnogi tražili da se njegovi videi uklone s TikToka, pogotovo zato što samo pojačavaju promet njegovoj web stranici Hustler's University. A u tome su uspjeli jer su mu svi profili izbrisani - YouTube, TikTok, Instagram, Facebook..
Novac mu nije neophodan - štoviše ima ga dovoljno, barem prema podacima dostupnim britanskim medijima. Njegovo bogatstvo procjenjuje se na iznos između 178 milijuna kuna i 2 milijarde kuna. U intervjuu koji je dao nedavno izjavio je kako je prvi milijun zaradio kada je imao 27 godina, a do 31. rođendana već je u banci imao 100 milijuna funti. Trenutačno nije jasno hoće li ova slava potrajati, jer često se na internetu pojavljuju takve osobe koje ljudi obožavaju ili vole mrziti, no splasnu kao loše ispečeni souffle čim ih prestane zabavljati ili ljutiti njihovo ponašanje i njihove izjave - ili zarade dovoljno novca pa nađu sposobnog menadžera koji im zabranjuje govoriti javno, osim kada nešto promoviraju.

Zanimljivo je i da je Tate bio u vezi s Mikhailom, kćeri Jordana B. Petersona, psihologa i autora megapopularnih knjiga koji je postao jedan od glavnih intelektualaca desne političke struje u svijetu, te se na svojim društvenim mrežama bori protiv 'pahuljica' i 'social justice warriora' čije su predavanje  u Zagrebu slušali i Blanka Vlašić i njen suprug Ruben Van Gucht. 

VIDEO Slavni koji su nas napustili 2022. godine

 

Ključne riječi

Komentara 7

DU
Deleted user
21:21 30.12.2022.

Kome je Tate "OMRAŽEN NA INTERNETU!? Ja ga obožavam.

Avatar Uskok
Uskok
21:43 30.12.2022.

Zašto bi čovjek bio kontroverzan? Možda zato što mi autoispravak pretvara kontroverzan u "kontroverzna".

ZA
zagi101
00:27 31.12.2022.

zakaj nije napisala kolko je decilitara nečega morala progutati, sigurno nije besplatno uživala na jahti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije