Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'ŠTO JE S KOSOM'

Lijepa lovkinja iz 'Potjere' iznenadila čudnom frizurom i izazvala gomilu komentara

Milica Jokanović
Foto: Screenshot
1/9
30.12.2022.
u 20:00

Milica je nosila kosu podignutu u kompliciranu, svečanu punđu s pletenicama. Ova frizura nije promakla Twitterašima koji su na različite načine komentirali njezin izgled. "Kraljica", "Nekako je hot", "Volim je i bojim je se u isto vrijeme", "Prepametna, ali ovo mi se ne sviđa", "Milice, šta joj je s kosom", "Daenerys From AliExpress", "Moć", samo su neki od komentara.

Lovkinja u srpskoj inačici kviza 'Potjera' Milica Jokanović (39) osim po znanju poznata je i po zanimljivom stilu i odjevnim kombinacijama koje prezentira u kvizu. Princeza od znanja u posljednjoj je emisiji ove godine pokazala pomalo ekscentričnu frizuru.

Nosila je kosu podignutu u kompliciranu, svečanu punđu s pletenicama. Ova frizura nije promakla Twitterašima koji su na različite načine komentirali njezin izgled. "Kraljica", "Nekako je hot", "Volim je i bojim je se u isto vrijeme", "Prepametna, ali ovo mi se ne sviđa", "Milice, šta joj je s kosom", "Daenerys From AliExpress", "Moć", samo su neki od komentara. 

Foto: Screenshot/Marko Mihaljević

Milica je po struci diplomirana pravnica, a srpskim medijima je ove godine ispričala kako još uvijek nije našla stalan posao. 

- Trudim se misliti pozitivno i vjerovati da će na kraju trud dati rezultate. Sigurna sam da visoko obrazovanje ništa ne može zamijeniti. Iako, istini za volju, u pojedinim situacijama postoje i izvjesne nedoumice. Imala sam prilike raditi u struci, međutim to nije potrajalo.

Nadam se da ću ponovo dobiti priliku - rekla je za srpski portal Nova. Ispričala je i da je fakultet završila u roku s visokim prosjekom.

- Na evidenciji Nacionalne službe za zapošljavanje sam posljednjih godinu i pol dana - ispričala je te dodala da ne gubi nadu. Lijepa lovkinja sudjelovala je u mnogim kvizovima kao natjecateljica. Tako se natjecala u srpskoj inačici kviza 'Jedan protiv sto', kvizu 'Slagalica', kao i mnogim drugima.  Dodajmo da je Jokanović istaknula da je njezin životni moto da sumnja u sve osim u svoje znanje.

VIDEO Slavni koji su nas napustili 2022. Godine

Ključne riječi

Komentara 24

UJ
ujna
21:27 30.12.2022.

Ja sam mislio da mi se Blic otvorio. Idite svi u t.. p. vi i vjesti iz pašaluka

DU
Deleted user
21:44 30.12.2022.

Kakve veze imamo sa komšijama i njihovom Poterom?

IC
icro
20:19 30.12.2022.

Čekaj jbt. Tri puta sam provjerio da je top domain a koju sam upisao hr. Bit će da sam previše pio ovih dana

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije