Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FANTASTIČAN IZGLED

Na pragu 70. naša bivša manekenka izgleda kao curica: 'To se zove stil'

Foto: Instagram
1/6
18.08.2020.
u 08:52

Vlasnica modne agencije Talia Models Tihana Harapin Zalepugin ljetuje na Hvaru, koji joj je kao drugi dom.

Kakva ljepotica! To se zove stil, poručila je glumica Anja Šovagović Despot našoj bivšoj manekenki i vlasnici modne agencije Talia Models Tihani Harapin Zalepugin (69) ispod fotografije s ljetovanja na Hvaru na kojoj ona pozira u žutom bikiniju i ističe fantastično dotjeranu liniju.

Foto: Instagram screenshot

Ljetujući na Hvaru, Tihana se osjeća kao kod kuće jer tamo je upoznala supruga Sašu Zalepugina (89) s kojim je tamo svake godine od davne 1975. kada su se upoznali. Tada je kao manekenka došla raditi na Hvar, a dok su se sve ostale sudionice revije crvenjele i gurkale kad bi Saša bio u njihovu okruženju, kod nje to nije bio slučaj.

– Prvi put sreli smo se 1975. na Hvaru, na modnoj manifestaciji na koju su dolazila svjetska modna imena. No tada još nekako nije bilo pravo vrijeme za našu ljubav. Sjećam se jednom da sam išla na snimanje emisije Nedjeljno popodne i da sam bila jako razočarana jer nije bilo Saše. Tek 1988. svemir se pobrinuo da se napokon spojimo. Naime, išla sam s prijateljicom na jednu večeru u restoran u središtu Zagreba, moram priznati da mi se baš i nije dalo. Saša je sjedio sam za stolom. Pogledali smo se i kao da su ti pogledi bili znak koliko se zapravo dugo čekamo. Izgledalo je kao na filmu – otkrila je Tihana jednom prilikom dodavši sljedeće: – Vrlo je šarmantan, nije ni čudo da je bio jako popularan u bivšoj državi, jako je emotivan i pouzdan, pametan, vrijedan. Voli i kuhati.

Poznati supružnici uskoro će proslaviti okrugle rođendane – ona će zakoračiti sedamdesete, a on u devedesete. Lijepa i vitka Tihana i dalje ponosno objavljuje fotografije na društvenim mrežama i izaziva divljenje pratitelja.

Foto: Instagram screenshot

"Najdraže ljetno izdanje u stilu "Baš me briga", napisala je pozirajući u crno-bijelim tonovima dok sjedi na kamenoj stubi, a pratiteljica je komentirala s oduševljenjem.

"I tako is lijepa. Baš takva! Super", poručila je Tihani.

 

Komentara 2

DU
Deleted user
10:17 18.08.2020.

Ok,žena 7banki mršavice. Ps ljepših žena njenih godina puna Hrvatska. LP

SU
sunce12345
09:41 18.08.2020.

foto shop čini čuda...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije