Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TAKVA SU PRAVILA

Ed Sheeran se na britanskoj televiziji strastveno ljubio s poznatim glumcem!

Ed Sheeran
Foto: Screenshot
1/4
25.03.2017.
u 11:59

- Ed zna da u Comic Reliefu imamo pravilo kako glazbeni gost mora strastveno poljubiti najvišeg gosta u emisiji - kazala je Miranda Hart.

Početkom ovog mjeseca pokorio je top-liste novim albumom "Divide", a danas je zapalio društvene mreže snimkom na kojoj se strastveno ljubi s muškarcem. Glazbenik Ed Sheeran sinoć je sudjelovao na BBC-jevoj emisiji "Comic Relief", posvećenoj Danu crvenih noseva.

Ed je otpjevao svoju pjesmu "What Do I Know", a onda su mu se na sceni pridružili voditelji, glumica Miranda Hart i Rob Beckett.

- Ed zna da u Comic Reliefu imamo pravilo kako glazbeni gost mora strastveno poljubiti najvišeg gosta u emisiji - kazala je Miranda Hart.

Tada se na sceni pojavio i poznati britanski glumac Greg Davies, koji je kazao kako se nada da je "Ed namazao usta balzamom". Zatim su se Ed i on zaista strastveno poljubili, na oduševljenje publike. Odmah nakon poljupca društvene mreže su eksplodirale, a mnogi su napisali kako je to trenutak koji je zasad obilježio godinu.

Nakon ovog poljupca prikazan je i prilog u kojem je Sheeran posjetio Liberiju, gdje se susreo sa siromašnom djecom. Posebno ga je dojmila djevojčica koja je ostala bez tate, koji je umro od ebole. Emotivni Ed je zaplakao ispred kamere i kazao kako će pomoći djevojčici i njenim prijateljima.

>>Ed Sheeran okupirao britansku top-listu pjesmama s novog albuma!

Komentara 6

DU
Deleted user
13:18 25.03.2017.

Ovaj svijet je sve kretenskiji i debilniji. A mi se na njega želimo ugledati.

ZM
zmik
13:25 25.03.2017.

Odvratno!

Avatar samo Istina
samo Istina
12:24 25.03.2017.

...iiii lagano sve ide u pm.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije