Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POP ZVIJEZDA

Pogledajte kako se Ed Sheeran zahvalio na nagradi na hrvatskom jeziku!

Ed Sheeran
Foto: Promo
1/6
20.12.2017.
u 10:48

Popularni pjevač nedavno je nagrađen od strane Hrvatske diskografske udruge za najprodavaniji album ove godine.

Britanska glazbena zvijezda Ed Sheeran progovorio je hrvatski! Popularni pjevač nedavno je nagrađen od strane Hrvatske diskografske udruge za najprodavaniji album ove godine. Njegov album "Divide" bio je broj 1 u cijelom svijetu, stoga ne treba čuditi ni što su ga i Hrvati toliko kupovali. Silvije Varga, član Upravnog odbora HDU-a i direktor Dancing Bear Musica, uručio mu je ovo priznanje prije nekoliko dana u Austriji, na ekskluzivnom tajnom koncertu za odabrane fanove, a Ed se zahvalio i progovorio na hrvatskom.

- Hrvatska! Dobar dan i hvala - rekao je Ed na hrvatskom i nastavio na engleskom:

- Divno je što sam osvojio nagradu za najprodavaniji internacionalni album. Ne mogu dočekati da dođem u Hrvatsku, nikad nisam bio kod vas. Čuo sam puno o vašoj zemlji - rekao je dobro raspoloženi Sheeran.

Ed Sheeran
1/32
Ključne riječi

Komentara 9

BA
balance
11:19 20.12.2017.

Perfect-no... strašan lik.Jučer si pod mostom a već danas planetarna zvijezda.

Avatar southman
southman
11:19 20.12.2017.

Nagrađeni Rozga, Dimšić i Sheeran !?

PR
prarvat
12:48 20.12.2017.

simpatično

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije