Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
big brother

Tina očarala stanare zavodničkim plesom, a onda se pojavio Mika

04.09.2015., Beograd, Srbija - Ulazak Big Brother kandidata u Big Brother kucu i live show Big Brothera. Tina Segetin. Photo: Goran Jakus/PIXSELL
Foto: Goran Jakuš/Pixsell
1/4
15.09.2015.
u 11:42

Veselo društvo je na Mikinoj momačkoj redalo rakiju za rakijom, a najveseliji je bio budući mladoženja koji je zaraznim smijehom osvojio srca svih prisutnih

Svaka prava svadba ima momačku večer koja se pamti godinama, a to nije iznimka ni u BB kući.

Veselo društvo je na Mikinoj momačkoj redalo rakiju za rakijom, a najveseliji je bio budući mladoženja koji je zaraznim smijehom osvojio srca svih prisutnih.

Iako su se stanari prethodnih dana svađali oko proždrljivosti i nedostatka hrane, izgleda da su ostavili te sukobe po strani i slavili budući brak Mike i Zorice. I to sve unatoč tome što su tijekom proslave održane druge nominacije u BB kući.

Kako se zabava razvijala, tako su se pojedini stanari počeli sve više opuštati. Kum Luća predvodio je tu veselu grupicu i iskorištavao svaku priliku kako bi se nabacivao djevojkama, a posebno Tini koja mu je već stalna meta. A Tina, koja je dobila ulogu striptizete na momačkoj, očarala je sve prisutne svojim zavodničkim plesom. No onda se pojavio Mika!

>>Barbara zaprijetila Ivoni: Ako nam još jednom spomene roditelje letit će do Australije!

>>Rada oplela po Zorici tijekom kave s Big Brotherom, osvećuje joj se za grijehe iz prošlosti!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije