Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi izazov

Nakon dugo vremena: Tina Katanić ponovno na malim ekranima

tina katanić
Foto: PR FOTO
1/10
18.10.2019.
u 17:04

Osim raznih zadataka u studiju vidjet ćemo što su zvijezde radile i van njega, i to nakon što su se po prvi puta susreli s hipnotizerom showa Timoteom Crnkovićem i ušli u stanje hipnoze.

Jedinstveni show Nove TV ove subote dovodi zvijezde u brojne nevjerojatne situacije i to sve pod – hipnozom!

Osim raznih zadataka u studiju vidjet ćemo što su zvijezde radile i van njega, i to nakon što su se po prvi puta susreli s hipnotizerom showa Timoteom Crnkovićem i ušli u stanje hipnoze. Između ostalih, natjecatelji ove subote bit će manekenka i voditeljica Tina Katanić te poznati glumac Edvin Liverić.

Tina Katanić pod hipnozom će postati radnik na gradilištu. U sobi za radnike Tina će obući uniformu za gradilište i lakom za nokte ukrašavati zaštitnu kacigu. Zamiješat će beton u miješalici i lopatom nositi pijesak u miješalicu dok ubacuje cement, cijelo vrijeme hodajući u štiklama. Na zvukove bušilice zaplesat će trbušni ples, a betonska miješalica u njezinoj će glavi prema Timoteovim uputama postati bubanj za loto. Smjesu maltera miješat će s kuhinjskim mikserom, ali ni to nije sve.

Edvin Liverić će pod hipnozom postati sudionikom prometne nesreće. Dok Timoteo uvodi Edvina u hipnotički trans, televizijska ekipa pripremit će scenu sudara dva automobila. Za drugim volanom naći će se bivši boksač, Stjepan Božić, koji će znati da je Edvin pod hipnozom, no ne i točno koje upute će hipnotizer Timoteo davati Edvinu. Edvin će se 'probuditi' u automobilu, zbunjen, ne znajući što se događa.

Bit će zanimljivo vidjeti kako će se Edvin izvući iz ove situacije i što će sve poduzeti u stanju hipnoze. Vidjet ćemo i kako će publika reagirati na hipnozu te brojna druga iznenađenja. Osim njih, ove ćemo subote u emisiji vidjeti i kroz što je sve prošao pjevač Ricardo Luque i pjevačica Ivane Banfić. Skeptike će u ovoj epizodi predstavljati pjevačica Maja Šuput i slavni boksač Stjepan Božić.

Ključne riječi

Komentara 11

GI
Gips
20:08 18.10.2019.

Ni riječi o akcijskom spektaklu??? Aloo nounari...

ME
Mesko
17:47 18.10.2019.

Tina draga svima.

Avatar Forest Trump
Forest Trump
18:40 18.10.2019.

Čini mi se da sam Tinu već gledao u situacijama u kojim je djelovala kao hipnotizirana , višekratno !!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije