Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON RAZVODA

Tina iz 'Superpara' ponovno ljubi: 'Moj gost u 'Večeri za 5' postao je moj dečko'

Tina Fain
Foto: RTL
1/6
24.02.2024.
u 13:29

Kod mene ima svašta novoga, moj gost u 'Večeri za 5' je postao moj dečko, jako nam je lijepo, uživamo sa djecom, putujemo i upravo smo svi zajedno na skijanju. Upoznao nas je zajednički prijatelj Jakov Mađarić, za kojeg se isto nadam da će kuhati u 'Večeri za 5', barem sljedeće sezone, tako da smo Ivan i ja bili prijatelji i eto, ekipa nas je spojila, kazala je Tina

Pjevačica Tina Fain ugostila je protukandidate u posljednjem danu ovotjedne 'Večere za 5', a ona je inače gledateljima poznata i kao kandidatkinja druge sezone RTL-ova showa 'Superpar'. 

Kako je tada otkrila u intervjuu za RTL.hr, suprug s kojim je bila u showu za nju je sada prošlost. Prošle je godine okrenula novu stranicu. "U mom životu trenutačno nema mjesta za nove ljubavi, osim moje dječice. Odlučila sam fokus okrenuti prema nekim drugim životnim prioritetima. Iako imam toliko posla da mi je svaki vikend radni, prioritet su mi druženja s prijateljima. Također, prioritet mi je svakako i zdravlje, počela sam jako puno trenirati", rekla nam je tada. 

Otvoreno je govorila i o borbi s viškom kilograma, a odlučila je to promijeniti zdravim načinom života. 

VEZANI ČLANCI: 

"U tom procesu mršavljenja pomogao mi je osobni trener koji me doveo u red. To je trajalo godinu dana. Još uvijek treniram, brinem se o svom zdravlju i nikada više ne bih dopustila da se vratim na staro. Prehrana je također sređena, doduše ne mogu odoljeti čokoladi, ali suzdržavam se", objasnila je. 

No, i njoj se vrlo brzo okrenula sreća i kako nam je ponovno ekskluzivno otkrila, ponovno ljubi. 

"Kod mene ima svašta novoga, moj gost u 'Večeri za 5' je postao moj dečko, jako nam je lijepo, uživamo sa djecom, putujemo i upravo smo svi zajedno na skijanju. Upoznao nas je zajednički prijatelj Jakov Mađarić, za kojeg se isto nadam da će kuhati u 'Večeri za 5', barem sljedeće sezone, tako da smo Ivan i ja bili prijatelji i eto, ekipa nas je spojila", priznala je Tina. 

Naime, riječ je o poznatom kuharu Ivanu Tartaru, koji je bio i počasni gost na njezinoj večeri u zadarskom tjednu. 

"Još uvijek prolazim kroz mukotrpan razvod, ali ne dozvoljavam lošim ljudima da utječu na mene, moju sreću i sreću moje djece", zaključila je Tina.

Alen Đuras nakon probe na Dori: Tamburicu smo predstavili svijetu 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije