Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
udala se prošli vikend

Tihana Lazović o vjenčanju sa srpskim glumcem: 'Imam pored sebe čudo od čovjeka'

Foto: Žarko Bašić/Pixsell
1/11
23.08.2022.
u 19:03

Glumica Tihana Lazović ovog je vikenda izrekla sudbonosno 'da' srpskom glumcu Branislavu Trifunoviću, a sada je podijelila dojmove nakon vjenčanja te nekoliko fotografija.

Zadarska glumica Tihana Lazović (31) ovog je vikenda izrekla sudbonosno 'da' srpskom glumcu Branislavu Trifunoviću (44) u Novom Sadu, a sada je na društvenim mrežama podijelila svoje dojmove s vjenčanja.

- Udala sam se ljudi! Imam pored sebe čudo od čovjeka, a nas dvoje imamo najbolje prijatelje na planeti. Volim vas sve - napisala je Tihana uz album fotografija s vjenčanja koje možete pogledati OVDJE.

U komentarima su se počele nizati čestitke njezinih pratitelja među kojima i brojnih poznatih kolegica.

- Čestitam od srca, predivni ste! Da zauvijek budete u ljubavi - napisala je Nataša Janjić Medančić, a oglasili su se i Slavko Sobin i Bojana Gregorić Vejzović.

Podsjetimo, Tihana je blistala u kratkoj vjenčanici kraćeg kroja koja je imala raskošne puf rukave i dugački bijeli veo. Uz vjenčanicu je kombinirala ružičaste štikle, a mladoženja se odlučio za klasično crno odijelo. Za atmosferu je bio zadužen bend Letu Štuke, a mladenci su za prvi ples odabrali pjesmu ''Odnesi me'' Vlade Divljana.

Inače, s 13 godina starijim Trifunovićem Tihana je u vezi bila nekoliko mjeseci kada su se u prosincu 2019. godine prvi put zajedno pojavili u javnosti na premijera filma “Ajvar” u kojem glumi Branislavov brat Sergej Trifunović. Tihana u zadnje vrijeme puno vremena provodi u Beogradu.

VIDEO Alen Vitasović javio se nakon pada s bine: 'Bio sam trijezan, koljena su mi popustila zbog bolesti'

 

Ključne riječi

Komentara 15

HR
HRVFOREVER
19:41 23.08.2022.

Znate koliko to Hrvate zanima? Nimalo. To je vasa dnevna doza jugonostalgije.

ZI
zinegoid
20:27 23.08.2022.

šta je ovdje spektakularno, dvoje srba se uzeli, nebeski narod...

JM
Jmjm
19:56 23.08.2022.

I Sevka je imala ,,ljubav za cijeli zivot,,sada vodi sudove,tako sve prolaze iz uvoza

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije