Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Četvrto izdanje

Tia, Nela, Sara Renar i Nika Turković osvojile ksu publiku na Femme nouvelle festivalu

Zagreb: Festival Femme Nouvelle u Vintage Industrial baru
Foto: Zeljko Hladika/PIXSELL
1/13
09.06.2023.
u 12:55

Femme nouvelle festival održava se povodom objave četvrte po redu kompilacije kojoj se ove godine, po prvi puta, domaćim kantautoricama pridružuju i glazbenice iz regije

Četvrto izdanje Femme nouvelle festivala okupilo je četiri odlične glazbenice i u prepunom Ljetnom vrtu Vintage Industrial Bara publika je uživala u odličnoj atmosferi, savršenim izvedbama i nevjerojatnoj ženskoj energiji. Sara Renar, Nika Turković, Nela i Tia izvele su svoja autorska djela, ali i dale posvetu nekim od velikih ženskih glazbenih imena. U odličnoj atmosferi uživala je mnogobrojna publika, među kojom su se našla i brojna poznata imena, kao i glazbenice koje su sudjelovale na proteklim izdanjima.

Anja Papa i Luka Vidović, kao predstavnici pocket palme, članovi benda Baby Babilon, voditeljica Ana Radišić, Vlaho Arbulić,  i brojni drugi došli su podržati projekt Femme nouvelle koji je ove godine nagrađen i nagradom Porin. Tia Miljanović i Nela Đinđić (Croatia Records) predstavnice su ovogodišnje kompilacije projekta Femme nouvelle na kojoj se nalaze njihovi singlovi "To nismo mi" i "Nebo gori", Nika Turković sudjelovala je na drugom izdanju, a ove je godine došla predstaviti svoj prvi album "11" koji je izašao početkom godine. Sara Renar, jedno je od najpoznatijih kantautorskih imena i ove je godine proslavila deset godina karijere, a sudjelovala je i na prvom, originalnom izdanju projekta. 

VEZANI ČLANCI

Femme nouvelle festival održava se povodom objave četvrte po redu kompilacije kojoj se ove godine, po prvi puta, domaćim kantautoricama pridružuju i glazbenice iz regije.  Na Femme nouvelle vol. 4 sudjeluju Konstrakta (Universal Music), Miach (Aquarius Records), Tara Thaller (Aquarius Records), Tia (Aquarius Records), Ether (Basic & Rough), Anna Moor (Intek Music), Nela (Croatia Records), Macha Ravel (Bassivity DIgital) i Dina Jashari. Digitalna kompilacija izašla je jučer, a uskoro stiže i fizičko izdanje.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije