Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bivša miss Hrvatske

Maja Cvjetković proslavila godišnjicu braka sa 20 godina starijim poduzetnikom: 'Zauvijek, samo ljubav'

Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell, Dalibor Urukalović/Pixsell
1/6
09.06.2023.
u 11:37

Nakon što je postala majka modne piste zamijenila je brigom za obitelj, a od tada do danas u javnosti ju nemamo priliku često vidjeti. Rijetke su i zajedničke fotografije supružnika koji su otkako su u braku snimljeni tek u nekoliko navrata

Bivša miss Hrvatske Maja Cvjetković (37) emotivnom objavom na Instagramu obilježila je 6. godišnjicu braka sa suprugom, 20 godina starijim poduzetnikom Andrijom Kevićem. Lijepa Šibenčanka, koja je 2005. ponijela titulu Miss Hrvatske, u lipnju 2017. udala za poduzetnika Kevića s kojim je tri mjeseca nakon vjenčanja dobila kćer Vitu.

Nakon što je postala majka modne piste zamijenila je brigom za obitelj, a od tada do danas u javnosti ju nemamo priliku često vidjeti. Rijetke su i zajedničke fotografije supružnika koji su otkako su u braku snimljeni tek u nekoliko navrata, a ovog puta Maja je objavila fotografiju s njihovog vjenčanja. - Sretna godišnjica. Sve što trebaš je ljubav, bolje nam je zajedno, zauvijek - napisala je u opisu fotografije ispod koje su se odmah zaredale čestitke, a među čestitarima bili su i Iva Jerković te Neven Ciganović

Diplomirana ekonomistica Maja Cvjetković o svom privatnom životu ne govori često, a jednom prilikom otkrila poneke detalje iz obiteljskog života.  – Mi funkcioniramo savršeno. Jednostavno smo 24 sata zajedno. A tata je supertata, on je više zadužen za ''ljubavi tatina, dođi tati'', ali pelene su ipak mami ostale! I dizanje usred noći. Da, da, ipak je to mamina dužnost – kazala je Maja o obitelji u jednom intervju koji je dala nedugo nakon rođenja kćeri.

Bivša Miss Hrvatske ranije je rekla i kako se odlično slaže s kćerima svog supruga Andrije iz njegova prijašnjeg braka.

- Prefora mi je što ću postati baka. Volim Andrijine kćeri, s Marijom koja je sad trudna super se slažem, dođe mi kao prijateljica. Jako se veselim prinovi - ispričala je ranije Maja koja je prije nešto više od godinu dana otkrila i da je njezin suprug postao djed, a samim time i ona 'baka'. - Dobrodošla Ema - napisala je misica tada uz mnoštvo emotikona srca poželjevši dobrodošlicu najnovijoj članici obitelji.

VIDEO Kći Brucea Willisa otkrila detalje njegove teške dijagnoze: 'Mislila sam da ga nije briga za mene'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije