Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mamićeva nevjesta

Tia Jurčić otkrila kako se osjeća uoči vjenčanja

Tia Jurčić
Foto: Igor Soban/PIXSELL
1/3
09.10.2017.
u 10:28

U subotu će svoju vezu ozakoniti Tia Jurčić i Mario Mamić, a svadbeno slavlje će se održati, navodno, u hotelu Westin

Nakon godinu dana veze Tia Jurčić i Mario Mamić 14. listopada uplovit će u bračnu luku, a kako teku pripreme za veliki dan, mladenka je ispričala za Scenu.hr.

– Osjećam se predivno, čvrsto stojim i volim – rekla je Tia koja iza sebe ima brak s košarkašem Chrisom Warrenom, a i Mario je do nedavno bio u braku s voditeljicom Monikom Kravić.

Svadbeno slavlje navodno će se održati u hotelu Westin, gdje je prije devet godina Mario slavio i ulazak u brak s Monikom. Tia je otkrila kako i nije pod velikim stresom uoči vjenčanja, a u organizaciji svega pomogla joj je obitelj i prijatelji.

– Stresno je toliko koliko si to dopustiš. Rekla bih da nisam jako pod stresom pripreme jer sam dosta odlučna osoba. Ne radim dramu ni oko čega, pa tako ni oko priprema. Više bih rekla da sam uzbuđena i vesela – izjavila je Tia. 

Tia Jurčić
1/10

Komentara 20

Avatar tetina
tetina
12:03 09.10.2017.

One izgleda I ponasa se kao prostitutka

MA
Majur
11:00 09.10.2017.

Još jedna seljačko-Hollywoodska gledajte nas kako smo si super proljev-priča....jedino me smeta što sve više curica misle da je to jedini način života....izgledati kao fl.ndra za dobiti malo pažnje.

HH
hrvoje.horvatinic
10:37 09.10.2017.

Meni se čini da se osjeća nakvarcano i da je zadovoljna.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije