Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Premijera

The Frajle imju novi singl s prizvukom tanga

Promocija albuma Frajli
Foto: Marko Lukunć/PIXSELL
1/4
13.07.2017.
u 19:05

Video spot za pjesmu "Srce moje" treći je spot sa aktualnog albuma „Ljubav na dar“. The Frajle su pjesmu ekranizirale u suradnji s poznatom redateljicom i fotografkinjom Mare Milin

Ženski akustični kvartet The Frajle predstavlja video spot  za romantičnu pjesmu sa prizvukom tanga, ispjevanu kao zavodljivo šaputanje - „Srce moje“.

Treći je to video spot sa aktualnog albuma „Ljubav na dar“. The Frajle su pjesmu ekranizirale u suradnji s poznatom redateljicom i fotografkinjom Mare Milin, s kojom su već surađivale. Nježna kompozicija „Srce moje“ dobila je odgovarajući video i četiri šarmantne dame su predstavljene u različitim ulogama. Frajle su prikazane kao romantične, zavodljive i zabavne. 

 

- Na samom snimanju nam je bilo jako zanimljivo. Svaka je svoju ulogu snimala posebno, igrale smo se sa stilovima. Mare Milin je redateljica koja nas jako dobro poznaje i voli da svaka od nas pokaže svoju različitost, a isto tako je veliki esteta i voli se igrati sa stilovima, promjenama, te kroz svoje umjetničko oko, svaki kadar bira i zna točno što želi dobiti - ističu Frajle. I nadovezuju se uz osmijeh: Do sada nismo imale ovakav spot, nadamo se da će se publici svidjeti, jer se nama jako sviđa.

Album „Ljubav na dar“, objavljen je krajem travnja u izdanju izdavačke kuće Aquarius Records   i možete ga naći na prodajnim mjestima Tisak media, iNovine i Ini, a 12 kn od svakog CD-a ide za specijalnu bolnicu Goljak.

Komentara 1

Avatar Ljudozder Vegetarijanac
Ljudozder Vegetarijanac
18:20 14.07.2017.

Cure su stvorile osoban stil. Interesantne su Vojvodjanke.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije