Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Romantika na djelu

Jole se odlučio na novi korak u karijeri, evo kako zvuči njegov novi singl

Jole video 'Najgori plan'
Foto: Sara Dombre
1/3
14.02.2017.
u 11:18

Emotivan, iskren i ranjiv je Jole u novoj je pjesmi "Rasipnik" u kojoj je potpuno ogolio dušu i obožavateljima pokazao svoju drugu, dosad nepoznatu stranu

Jole je na svojoj Facebook stranici danas, na Valentinovo objavio pjesma koja za njega označava veliku prekretnicu u karijeri.

Emotivan, iskren i ranjiv je Jole u novoj je pjesmi "Rasipnik" u kojoj je potpuno ogolio dušu i obožavateljima pokazao svoju drugu, dosad nepoznatu stranu. Singl  'Rasipnik' u izdanju Croatia Recordsa i Tonike govori o životu prije fatalnog susreta i ljubavi koja mu se dogodila i zauvijek ga promijenila.

Premda nije biografska pjesma, Jole ju je otpjevao na veoma autentičan način. Rasipnik govori o muškarcu koji živi jednim razuzdanim momačkim životom, sve dok ne upozna ženu svog života i smiri se uz nju. Redatelj spota Vojan Koceić uspio je na ekran prenijeti atmosferu spota!

- Već nekoliko godina me nagovaraju da snimim pjesmu s dušom, s dubljom emocijom. Volim sjesti za klavir i opjevati različite životne situacije, a sada je došlo vrijeme da i moja publika upozna drugu stranu mene. – rekao je Jole.

Tako je na nagovor svog dugogodišnjeg prijatelja i suradnika Tončija Huljića, popularni pjevač odlučio okrenuti novu stranicu i snimiti nešto drugačije, prekrasnu koja dira u srce i ostavlja trag.

Riječi i glazbu ove prekrasne balade potpisuju uspješni supružnici Vjekoslava i Tonči Huljić, autori jednih od najljepših i najemotivnijih stihova na domaćoj estradi.
Rasipnik je nesumnjivo velika prekretnica u karijeri omiljenog Joleta, poznatog po svojim plesnim ritmovima i pjesmama poput 'Remek Djelo', 'Bailando Solo', 'Kada Žene Tulumare'.

>>Nakon pedesete sam odlučio pjevati. Jest da je to grozno, ali meni je dobro

>>Sa Sanjom Doležal show 'Nikad nije kasno' vodit će popularni Jole

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije