Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Večera za 5

Težak život mesara Mišela koji je oduševio goste u showu: Odrastao je bez roditelja, a dijete mu je stopostotni invalid

Foto: RTL
1/7
20.10.2022.
u 09:20

Ovaj mesar obiteljski je čovjek, a voli kuhati te priskrbiti  i više nego što je potrebno vlastitoj obitelji. Život Mišela Klasnića nije uvijek bio lak, jer je odrastao bez roditelja, u tuđoj obitelji.

Kandidat 'Večere za 5' Mišel Klasnić koji je jučer oduševio goste i skupio čak 40 bodova, dolazi iz Vrbovca. Ovaj mesar obiteljski je čovjek, a voli kuhati te priskrbiti  i više nego što je potrebno vlastitoj obitelji. Život mu nije uvijek bio lak, jer Mišel je odrastao bez roditelja, u tuđoj obitelji.

Sada otkriva kako voli provoditi vrijeme sa svojom obitelji koja broji pet članova. 

- Živim sa suprugom i troje djece. Volim provoditi vrijeme s obitelji i raditi za njih u gospodarstvu. Bavim se poljoprivredom, uzgajam kukuruz, soju, pšenicu, sadimo nešto krumpira za sebe, vrt za sebe tako da imamo domaće proizvode - rekao je Klasnić za RTL.hr i dodao: -Velika je obitelj. Borili smo se da napravimo sve ovo gdje jesmo. Imamo djecu i imamo zašto živjeti i drago mi je da su danas tu uz mene. 

Otkrio je, također, da je jedno njegovo dijete stopostotni invalid.  

- Bili bismo još sretniji da imamo još jednog člana obitelji koji hoda, ali eto, tako je Bog dragi htio da je dijete stopostotni invalid pa se borimo i s time. Uz onaj posao i obitelj, žena je tu jedna od velikih žrtava koja mora biti uz nju 24 sata, a mi se svi priključujemo koliko god možemo. Naravno da nije ugodno niti jedno niti drugo - izbivati iz obitelji da nešto stvoriš, a s druge strane kad stvoriš, kako sam i rekao, imate i situaciju u kojoj vam se i doma zamjeri jer negdje si više, za nekoga si više, za doma nisi, ali to je sve u sastavu, kako bi čovjek rekao, borbe da se stvori nešto dobro, kao topli dom za svoju obitelj - priznao je. 

Naglasio je još jednom da mu je obitelj najvažnija u životu. 

- Karakterno sam osoba koja uvijek želi pomoći, a u životu mi je najbitnija obitelj. Kad imate obitelj, imate sve. Onda ste ispunjeni - imate i dom i toplinu i nježnost i sve - zaključio je. 

VIDEO Kralj Charles III. prekida tradiciju dugu 185 godina i želi napraviti nešto potpuno drugačije

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije