Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FANI ČAPALIJA

Teško mi je glumiti fatalnu ženu, tip sam koji se osvaja

fani čapalija
Foto: PR FOTO
1/6
14.10.2017.
u 10:00

Fani se ovih dana rijetko viđa u javnosti, ali je pristala na ponovnu suradnju s klapom

Proglašena četvrtom najljepšom ženom svijeta prije 23 godine, danas 42-godišnja Splićanka Fani Čapalija i dalje glasi za jednu od najljepših Hrvatica.
Iako se ne pojavljuje često na javnim događanjima niti voli biti medijski eksponirana, Fani je pristala na ponovnu suradnju s klapom Rišpet, a snimanje spota tek je u procesu. Naime, prije tri godine također je bila zvijezda spota klape Rišpet za pjesmu “Ne more vrime”.

– Ovo je moja druga suradnja s klapom Rišpet. Inače sam ljubiteljica klapske pjesme, a Rišpet posebno volim. Već smo se na prvom snimanju sprijateljili tako da je ovo snimanje bilo opušteno i zabavno – rekla je Fani koja u spotu klape predvođene pjevačem Ivom Amulićem tumači fatalnu ženu koju je teško osvojiti.

– U spotu smo se poigrali muško-ženskim odnosom, a za svaku ženu treba se itekako potruditi.

Našu smo bivšu misicu upitali i snalazi li se bolje u ulogama fatalnih zavodnica ili djevojaka iz susjedstva?

– Pomalo mi je izazov glumiti fatalnu ženu jer ja sam više tip žene koja voli da je se osvaja – priznala je Fani te nastavila snimanje spota koji će uskoro ugledati svjetlo dana, a ne sumnjamo da će i ovaj put zablistati.


Komentara 1

MB
mockin_bird
17:47 14.10.2017.

učinilo mi se da je Eva Green ...al dobro ni Fani nije loša

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije