Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šekoranjina izložba

Tereza pozirala s oboljelima od psorijaze i pjevala na izložbi

Izložba
Foto: Marko Prpić/Pixsell
1/5
01.04.2011.
u 17:36

Izložba “Život u mojoj koži” sastavljena od portreta poznatih osoba s oboljelima od psorijaze ima za cilj ohrabrenje da se lakše nose sa bolešću,a Tereza je prozvala ministra Milinovića jer nije nazočio izložbi

Brojne osobe iz kulturnog i sportskog života poput Tonyja Cetinskog, Leone Paraminski, Nataše Janjić, Danijele Trbović,... priključile su se akciji Hrvatskog dermatovenerološkog društva i Referentnog centra za oboljele od psorijaze s kojima su pozirali pred fotografskim objektivom Saše Šekoranje. A od seta emotivnih fotografija kojima poznati poručuju da oboljeli od te često nagrđujuće kožne bolesti, nisu zarazni i da zaslužuju ohrabrenje i razumjevanje okoline, nastala je izložba “Život u mojoj koži” preksinoć otvorena u Galeriji Karas u Zagrebu.Otvorenje nisu propustile mnoge poznate zvijezde s portreta na zidovima. Jedna od njih je i glumica Nera Stipičević koja kaže: – Akciji sam se pridružila iz neke čiste humane osobine koju nosim u sebi. I osobno poznajem ljude koji boluju od psorijaze i znam da je bolest neugodna, pecka, svrbi i nije ugodna oku i tim ljudima treba pružiti podršku i ohrabrenje i moramo shvatiti da ih se treba tretirati kao što tretiramo i zdrave osobe.

Na bolest od koje u Hrvatskoj boluje oko 80 tisuća ljudi, osim poziranjem s oboljelima, dolaskom na otvorenje još jednom je upozorila i pjevačica Tereza Kesovija. Poručivši javnosti da se srami jer nije senzibilizirana s oboljelima, prozvala je i ministra zdravstva Darka Milinovića jer nije nazočio izložbi i zapjevala.

Komentara 2

SP
splitskaljeta
08:43 02.04.2011.

Nek je Tereza prozvala Milinovića!!! Taj je sposoban jedino pogledati u svoj džep, kao i 99.99 posto HDZ-ovaca. Neću glasati za HDZ!

DO
doktorica
09:42 02.04.2011.

Poručivši javnosti da se srami jer nije senzibilizirana s oboljelima, prozvala je i ministra zdravstva Darka Milinovića jer nije nazočio izložbi i zapjevala.........baš je našla prozivati,a kad je Srbijancima koji su joj rušili kuću pjevala onda nikome ništa.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije