Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FARMA: MORE I MASLINA

Tenzije su eskalirale! Dora oplela po timu: 'Nitko nam nije zahvalio. To stvarno nije u redu'

Foto: Nova TV
1/13
12.11.2020.
u 07:00

U sinoćnjoj epizodi realityja "Farma: More i maslina" došlo je do eskalacije napetosti među timovima zbog izvršenja tjednih zadataka.

Nakon napornih dana u kojima su farmeri dali posljednje atome snage konačno je došao dan odluke – koji tim osvaja imunitet. Mentor Jure nešto ranije tokom dana došao je vidjeti kako su farmeri obavili zadatke. Najprije je s Princeom otišao vidjeti izvidnicu, i iako je bio zadovoljan kvalitetom, zasmetale su ga četiri daske na stepenicama koje nisu bile sigurne i to je prigovorio Princeu. Tim trstika još uvijek nije završio zadatak, pa im je mentor odlučio dati još malo vremena.

1/6

''Ova ekipa je ubijena, rade dan i noć, ali nisu uspjeli sve završiti jer nemaju vremena i zato sam im dao još malo vremena'' objasnio je.

Kada je pala noć, došao je na farmu s Miom i farmerima objavio svoju odluku. Nisu prošli tjedni zadatak. ''Čeka, vidi se da se puno radilo, puno znoja je bilo, a što je najvažnije sigurnost je zakazala. Jeste se mučili, ali što će meni čeka ako se ja ne mogu popeti na nju i nije sigurna'' poručio je timu koji je gradio izvidnicu, a timu trstika koji je gradio sjenicu i ogradu je kazao: ''Niste ni vi prošli. Vidi se puno truda, žrtve i ta upornost vaša i ja sam se zaljubio u nju. Niste uspjeli, niste završili, ali se osjeti jedna toplina''.

Premda niti jedan tim nije zadovoljio uvjete, Jure je ipak odlučio da tim trstika osvaja imunitet. ''Taj tim je pun strasti, ljubavi, žara, pun je topline. Vi ste pili kavu, sjedite cijeli dan, a nitko se nije sjetio poći u kontrolu'' objasnio je Jure svoju odluku.

''Ne vjerujem da Jure ima potrebe lagati ili pretjerivati, ali opet, to obuhvaća cijeli posao koji smo radili, i ja bih rekao da je to nekih 2 posto posla koji mi nismo odradili, a onda opet imaš drugi tim koji je isto tako dao sve od sebe kao i mi, ali nije napravio 10 posto zadatka'' kazao je Tomislav.

1/10

Kako je tim trika osvojio imunitet, sasvim je bilo jasno da Sanja iz tima izvidnica postaje prva duelistica, a ona je pak u dvoboj izazvala Tomislava. ''Nemam nikakav ružan osjećaj prema nikome, jednostavno idemo se igrati do kraja'' kazao je Tomislav koji će se sada, baš kao i Sanja po drugi put naći u dvoboju.

Nakon što su Jure i Mia otišli, tenzije među timovima su eskalirale. Najglasnija bila je Dora koja je kazala kako im nitko nije zahvalio što su taj dan, kada su već bili gotovi sa svojim zadatkom, preuzeli sve poslove na farmi kako bi tim trstika mogao dovršiti svoj zadatak na vrijeme. ''To stvarno nije u redu, nije sportsko ponašanje!'' kazala je Dora, Josip je dodao kako smatra da ocjenjivanje nije bilo pravedno, a Sanja je izjavila: ''Mislim da je moj tim jako revoltiran i da će sada tu biti jako napetih priča između farmera, bit će malo napeti odnosi''.

Hoće li ovo utjecati na odnose među farmerima, ne propustite doznati!

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije