Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Posveta stihovima

I TBF-ovci se osvrnuli na sukob Bačić - Šimleša, evo što su pjesmom poručili

Foto: Miranda Čikotić/PIXSELL
1/5
12.07.2017.
u 12:16

Bend je sinoć nastupio u Splitu i promijenili su stih svoje hit pjesme "Guzice i sise" i spomenuli Brunu Šimlešu što je publiku oduševilo

Prašina oko verbalnog prepucavanja Lidije Bačić i Brune Šimleše još se nije slegla i svako malo netko s estrade doda svoj začin ovom verbalnom sukobu.

Tako su se teme Bačić-Šimleša sinoć tijekom svoj koncerta u sklopu Sna Sustipanske noći, dotakli i TBF-ovci i svoju pjesmu "Guzice i sise" prilagodili su ovoj temi.  Dečki iz benda su tijekom izvođenja svog hita promijenili jedan stih i zapjevali: "Di god se okrenem guzice i sise, gledaju u Šimlešu". Publika je ovu promjenu dočekala s osmijehom. 

1/20

Komentara 3

DI
dirižabl
12:36 12.07.2017.

Shimlesha sada šamara udava u nekom mračnom kutku Hanza medije

AI
AirMax2
12:22 12.07.2017.

Brunči jel vidiš da svi vide koliko si iskompleksiran i frustriran?? hehehehe Lile ljubavi nazovi me❤ 091 999 899 hahahaha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije