Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poznata voditeljica

Tatjana Jurić stigla na crveni tepih u Veneciji i oduševila elegantnim izdanjem: 'Budimo realni, kad krene party...'

Venice, 80th Venice Film Festival 2023, evening 2 - Red Carpet Film “Ferrari”
Foto: Manuele Mangiarotti / ipa-agency.net
1/8
01.09.2023.
u 14:00

Tatjana je u Veneciji zablistala poput prave hollywoodske dive i to u kreaciji modnog dvojca Envy Room, s kojima i inače često surađuje

Voditeljica Tatjana Jurić (41) trenutačno boravi u Italiji, gdje se uputila na jubilarni 80. Venecija Film Festival. Jurić je u četvrtak navečer stigla na crveni tepih uoči premijere filma ''Ferrari'' i zablistala u elegantnoj crnoj korzet haljini bez naramenica koja je istaknula njezin dekolte. Tatjana je u Veneciji zablistala poput prave hollywoodske dive i to u kreaciji modnog dvojca Envy Room s kojima i inače često surađuje. 

Crnu kombinaciju voditeljica je upotpunila upečatljivim nakitom pa je tako na sebi nosila masivnu zlatnu ogrlicu, zlatne naušnice, a lijevu ruku krasile su joj narukvice i prsten. 

Venice, 80th Venice Film Festival 2023, evening 2 - red carpet of the film “Ferrari” -. In the photo: Tatjana Jurić Photo: Manuele Mangiarotti / ipa-agency/IPA
Foto: Manuele Mangiarotti / ipa-agency.net

Inače, voditeljica je poziv na ovaj prestižan filmski festival dobila zbog suradnje s brendom Armani beauty čija je ambasadorica, a koji je već godinama službeni beauty sponzor festivala. Tatjana je dio atmosfere iz Venecije podijelila i s pratiteljima na društvenim mrežama. 

VEZANI ČLANCI: 

– Budimo realni, kad krene party, ništa ja objavljivat neću. Pa bolje da se odmah prijavim i chill – napisala je Tatjana uz objavu koju je podijelila na svom Instagramu prije odlaska na crveni tepih i projekciju filma ''Ferrari'' u kojem glumi Adam Driver.

Prestižan svjetski festival privukao je i neke od najpoznatijih svjetskih zvijezda, među kojima su i Adam Driver, Patrick Dempsey, Georgia May Ayeeshe Jagger, Michael Manna, Marica Pellegrinelli...

VIDEO Lana Jurčević javila se iz bolnice i zabrinula pratitelje

Komentara 4

DU
Duupin
14:51 01.09.2023.

Budimo realni ona je nebitna

Avatar Mlečanka
Mlečanka
21:04 01.09.2023.

jednostavna haljina + upečatljivi nakit...nije loše

PA
pavlov
19:20 01.09.2023.

šta će mala ricava tamo, da nije snimila kakav filmić.... Ili je opet sa onim glumce Hercegom, vole te foto-male malo žestoko....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije