Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tatjana Jurić opet sama?

Tatjana Jurić prekinula s dečkom?

Tatjana Jurić
30.12.2009.
u 09:11

Od svibnja kolaju priče kako je voditeljica Tatjana Jurić (27) prekinula vezu s dečkom Nikkyjem Vuksanom (32), a oboje su se tada tim šuškanjima slatko smijali. No čini se kako je, nakon 2,5 godina veze, njihova ljubavna priča ipak završila.

Od svibnja kolaju priče kako je voditeljica Tatjana Jurić (27) prekinula vezu s dečkom Nikkyjem Vuksanom (32), a oboje se se tada tim šuškanjima slatko smijali. No čini se kako je, nakon 2,5 godina veze, njihova ljubavna priča ipak završena. Tatjana je prije nogometnog menadžera Nikkyja bila u dugoj vezi s nogometašem Vedranom Ješeom, a Vuksan je bio s manekenkom Moranom Paj.

Ključne riječi

Komentara 6

BO
bomba
14:06 30.12.2009.

Za one koje su ljubomorne ima ona starinska: Šta dobre p..ke pod ružnom glavom propade !!!

ST
stampedo
12:07 30.12.2009.

I ja se javljam! Slobodan, sa dvoje djece od dvadeset i nešto... dobro stituiran... stanujem na Cvjetnom trgu- uvjet -samo produži kosu možda i oboji kasnije...J:R:Di****

BO
bomba
12:51 30.12.2009.

Mac, mac na mese, mac, mac ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije