Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
još vjeruje u ljubav

Tatjana Jurić otvoreno progovorila o raskidu zaruka: 'Gotovo preko noći'

Tatjana Jurić i Ivan Zubak
Foto: Igor Soban/PIXSELL
1/13
10.03.2021.
u 21:10

Tatjana je u studenom prošle godine potvrdila raskid zaruka s poduzetnikom Ivanom Zubakom. Iako su Tatjana i Ivan nakon prekida 2018. ljubavi pokušali dati novu šansu, nije im uspjelo. Sada je ponovno progovorila o prekidu.

Nakon duljeg izbivanja s malih ekrana voditeljica Tatjana Jurić vratila se televiziji, i to Novoj TV na kojoj je prije više od 15 godina i napravila svoje ozbiljnije korake u ovom mediju i savladala prve važnije lekcije o ovom poslu. Gledamo je kao voditeljicu emisije “Zdravlje na kvadrat” koju uređuje Dalibor Bosančić. Tatjana je u studenom prošle godine potvrdila raskid zaruka s poduzetnikom Ivanom Zubakom. Iako su Tatjana i Ivan nakon prekida 2018. ljubavi pokušali dati novu šansu, nije im uspjelo. Sada je ponovno progovorila o prekidu.

"Toliko je jednostavno. Kad se nađeš u situaciji da zakoračiš u život spreman i na dobro i na loše, svima svojima javljaš o sreći koja ti se događa, kad znaš koja će ti pjesma kojega datuma u kojoj crkvi svirati, a koja za prvi ples... A onda, gotovo preko noći, opet dođe do promjene i sve moraš povući, onda je sve jasno i to ne traži dodatne komentare" kazala je za Story

Tatjana je ipak završila razgovor pozitivno, kazavši kako vjeruje u romantičnu ljubav. 

- Znam da me negdje jedna čeka! Razvalit će - zaključila je. 

Podsjetimo, voditeljica se našla u nezgodnoj situaciji. Naime, Tatjana je na posao stigla u novim trapericama na kojima je sa stražnje strane još uvijek bila pričvršćena etiketa. Njezin modni gaf nasmijao je kolege s radija koji su sve odmah objavili na Facebook stranici narodnog. – Eto naše Tajči, došla jutros na posao... Nek se zna – ima nove traperice... i pripadajuću etiketu. Kad si se ti zadnji put sa stilom osramotio? – stoji u objavi uz fotografiju Tatjane s neočekivanim modnim detaljem. "Samo se vi rugajte! Peglala sam ih. Toliko", uzvratila im je Tatjana u komentarima.

Ispod objave odmah su se zaredali i komentari pratitelja. "Nemaš brige, događa se i najboljima", "Nije to nikakva sramota", Ma bitno da dobro stoje", neki su od komentara. Ipak, bilo je i onih koji su Tatjani savjetovali da ih ipak opere prije nošenja. "Ne može ti se to dogoditi ako opereš robu kad je kupiš. Ne bih nikad nosila nešto prije nego što to operem", "Mogla ih je barem oprati", poručili su joj.

 

Ključne riječi

Komentara 13

IP
info_punkt
23:49 10.03.2021.

"još vjeruje u ljubav" s nekim ko ima 8-cifreni račun na banci, ali izgledi se smanjuju...

ZJ
Zjako
07:08 11.03.2021.

Nije on poduzetnik već samo sin tate. Imaš radnika u centru Zubak pa se zaljubi i peri radne hlače ... ili ti nije toliko lijep za radničku plaću.

HU
Humbleandhonest
03:26 11.03.2021.

Koje forsiranje jedne lijepe, ali ispodprosječne voditeljice s lošom i iritantnom dikcijom.. koliko puta smo već čitali o njezinim ljubavima koje su "definitivno to". Nema tko nije bio ljubav života, neki i dvaput

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije