Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ups!

Tatjana Jurić osramotila se na poslu, kolege s radija sve objavili na Facebooku: 'Sramoćenje sa stilom'

Foto: Facebook/TS Auris
1/4
09.02.2021.
u 12:29

Tatjana je na posao stigla u novim trapericama na kojima je sa stražnje strane još uvijek bila pričvršćena etiketa.

Radijska i odnedavno ponovno televizijska voditeljica Tatjana Jurić jutros se našla u nezgodnoj situaciji. Naime, Tatjana je na posao stigla u novim trapericama na kojima je sa stražnje strane još uvijek bila pričvršćena etiketa. Njezin modni gaf nasmijao je kolege s radija koji su sve odmah objavili na Facebook stranici narodnog.

– Eto naše Tajči, došla jutros na posao... Nek se zna – ima nove traperice... i pripadajuću etiketu. Kad si se ti zadnji put sa stilom osramotio? – stoji u objavi uz fotografiju Tatjane s neočekivanim modnim detaljem. "Samo se vi rugajte! Peglala sam ih. Toliko", uzvratila im je Tatjana u komentarima.

Foto: Facebook/TS Auris

Ispod objave odmah su se zaredali i komentari pratitelja. "Nemaš brige, događa se i najboljima", "Nije to nikakva sramota", Ma bitno da dobro stoje", neki su od komentara. Ipak, bilo je i onih koji su Tatjani savjetovali da ih ipak opere prije nošenja.

"Ne može ti se to dogoditi ako opereš robu kad je kupiš. Ne bih nikad nosila nešto prije nego što to operem", "Mogla ih je barem oprati", poručili su joj.

Foto: Facebook/TS Auris


Podsjetimo, Tatjana Jurić novu 2021. godinu obilježila je povratkom na TV ekrane, i to na televiziji na kojoj je prije više od 15 godina napravila svoje prve voditeljske korake. Trenutačno je gledamo svake subote u voditeljskoj ulozi u “Zdravlju na kvadrat”, u emisiji u produkciji Euron film & TV-a koju rade za Novu TV.

– Jako volim svoj posao, volim svaki segment posla kojim se bavim, od radija do televizije i svega onoga između. Brzo sam se podsjetila koliko mi je svijet televizije falio! Srela sam u ovom kratkom periodu, otkako su snimanja pod palicom producentske kuće Euron počela, toliko dragih ljudi s kojima sam već radila i osjećaj je upravo takav – kao kad sretneš dragog prijatelja kojega dugo nisi vidio i imate sto tema pretresti – s uzbuđenjem nam je rekla Tatjana o svom povratku na TV.

Dodaje kako se najviše veseli kreativnom procesu iza kamera, dogovaranju tema s urednikom Daliborom Bosančićem, slaganju priloga, terenskim snimanjima, radu u montaži... – Ne znam što mi je draže, sve mi je falilo i odjednom u svemu guštam kao malo dijete. Imati taj privilegij baviti se poslom koji voliš velika je stvar. Zahvalna sam na tome! – kaže.

Ključne riječi

Komentara 17

GB
goran.brodsky.3
14:15 09.02.2021.

Ovim clankom se VL po tko zna koji puta osramotio

DU
Deleted user
14:08 09.02.2021.

Ajdeajde, obične dogovorene fore ne bi li se uzelo malo pažnje po portalima. Jeftino, kao i uvijek kad je u pitanju T.J.

DU
Deleted user
12:46 09.02.2021.

Obući traperice na gole noge i gaćice, ne znajući tko ih je sve u dućanu isprobavao, posebno u doba korone.....neprocjenjivo :-(

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije