Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
veliki dan

Tatjana Dragović pokazala zgodnog sina kojeg ima s Ivaniševićem, pratitelji uočili jedan detalj

Tatjana Dragović
Foto: Instagram
1/13
23.05.2022.
u 16:45

Bivša manekenka Tatjana Dragović (43) na Instagramu je podijelila fotografiju sa svojim sinom Emanuelom (14) koji je proteklog vikenda pristupio sakramentu svete krizme. -Čestitam ti voljeni moj sine- napisala je Tatjana uz fotografiju, a u komentarima su joj se javili brojni pratitelji i uputili im čestitke

Bivša manekenka Tatjana Dragović (43) na Instagramu je podijelila fotografiju sa svojim sinom Emanuelom (14) koji je proteklog vikenda pristupio sakramentu svete krizme.

-Čestitam ti voljeni moj sine- napisala je Tatjana uz fotografiju, a u komentarima su joj se javili brojni pratitelji i uputili im čestitke.

''Čestitke mamici i Mančiju, koliki je'', napisala je novinarka Fani Stipković. ''Predivni, čestitam ljubavi'', ''Divni oboje'', ''Kako vrijeme leti'', ''Prerastao te Manči'', ''Prekrasni ste'', ''Čestitam mami i krizmaniku'', ''Bravo mama, sve je to tvoj trud, odgojila si pravog sina'', ''Predivan'', ''Bas je zgodan i lijep'', pisali su pratitelji te primijetili kako Emanuel sliči ocu, bivšem tenisaču Goranu Ivaniševiću (50).

Tatjana je za ovu prigodu odabrala u crnoj haljini na točkice i čizme, dok je Emanuel pozirao u elegantnom odijelu koji je kombinirao s bijelom košuljom i tenisicama.

Inače, Tatjana rijetko objavljuje fotografije sa sinom kojeg je dobila u braku s Goranom Ivaniševićem, a zajedno su dobili i kćer Amber (19). U braku su bili do 2013. godine, a Tatjana je sada u vezi d glazbenikom Vlahom Arbulićem (32) kojeg je upoznala u teretani, a u listopadu 2014. dobili su kćer Luce.

Bivša manekenka i dalje mami uzdahe iako je već puno godina prošlo otkako je zadnji put prošetala modnom pistom. Tatjana je sada vlasnica concept Stora The Lab i svoju genijalnu liniju održava pilatesom.

VIDEO Grdović teturao po pozornici i pao, odvukli ga zaštitari

Komentara 5

Avatar Pravi Hrvat na kvadrat
Pravi Hrvat na kvadrat
08:26 24.05.2022.

Tatjana Dragović pokazala zgodnog sina kojeg ima s Ivaniševićem, pratitelji uočili jedan detalj da dečko dosta lići na Bobu Živojinoviča poznatijeg kao srbski švaler sa reketom.

UG
ugota
21:31 23.05.2022.

Tatijana cestitam ti na odgoju tvog sina bravo zelim vam sretnu buducnost

BS
@bserver
20:53 25.05.2022.

Zgodan dečko, ne znam koliko je sretan što mu se mater u gaćama naslikava pred cijelim svijetom?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije