Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ples sa zvijezdama

Publika nije oduševljena haljinom koju je Maja Šuput nosila u polufinalu, ovo su joj poručili

Foto: Instagram
1/8
23.05.2022.
u 09:48

Za polufinalnu emisiju Grubnić je osmislio haljinu na crno-bijele pruge koja je imala dva visoka proreza i lijepo je ocrtavala Majinu savršenu figuru

Maja Šuput zajedno s modnim stilistom Markom Grubnićem trudi se iz emisije u emisiju "Plesa sa zvijezdama" gledatelje oduševiti novim i maštovitim modnim kreacijama. Za polufinalnu emisiju Grubnić je osmislio haljinu na crno-bijele pruge koja je imala dva visoka proreza i lijepo je ocrtavala Majinu savršenu figuru. Sve kreacije koje je Maja dosad nosila u emisiji publika je pohvalila i svidjele su im se, ali ova haljina nije ih pretjerano oduševila. Nakon što je Maja objavila na Instagramu fotografiju iz sinoć prikazane polufinalne emisije "Plesa sa zvijezdama", njezini pratitelji na Instagramu poručili su joj kako je ovaj modni odabir bio pogrešan.

"Nije mi lijepa haljina. Ovo nije haljina za polufinale, sorry. Majo možeš ti bolje", bili su neki od komentara ispod Majine objave na Instagramu. Maja će ovu sezonu "Plesa sa zvijezdama" pamtiti i po jednoj nezgodi s haljinom, a za koju je bio kriv glumac Asim Ugljen. U emisiji je Maja dobila tortu od natjecateljice Ivane Čuljak i u tom trenutku se iza njezinih leđa neočekivano pojavio Asim Ugljen i dio torte završio je na njezinoj haljini. – Sad nitko ne može napisati da večeras nisam bila preslatka – rekla je Šuput koja je zbog svega ostala malo izvan sebe.

– Ja sam sad zbunjena. Zamolit ću produkciju za reklame, čisto da vidim što ću sa sobom – zaključila je Šuput koja se kasnije u emisiji pojavila u novom izdanju. Jutro nakon emisije pjevačica i voditeljica oglasila se na društvenim mrežama. "Govorili su mi svašta se može dogoditi kad idemo LIVE. Na ovo nisam računala. Adrenalin, uzbuđenje, strka i ludilo... uglavnom, bilo mi je savršeno. Moja doza stresa u kojoj uživam", napisala je Maja uz nekoliko fotografija nezgode i zaprljane haljine.

VIDEO Grdović teturao po pozornici i pao, odvukli ga zaštitari 

Ključne riječi

Komentara 1

TR
tratincica68
06:18 24.05.2022.

Mijenjaj voditeljicu.maja je cila bezvezna.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije