Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bivša manekenka

Tatjana Dragović očarala novom fotkom u badiću, pokazala gdje ljetuje

Foto: Instagram
1/10
11.08.2020.
u 11:24

Posljednjom je fotografijom s jedne dubrovačke plaže potpuno izbezumila pratitelje kada je u seksi badiću životinjskog uzorka pokazala zategnuto tijelo bez celulita, uzak struk i duge vitke noge.

Tatjanu Dragović proslavilo je manekenstvo, a zbog svoje je inozemne karijere u Hrvatskoj postala vrlo poznata. Već dugi niz godina ne bavi se manekenstvom, a rodila je i troje djece. Međutim, Tatjana i dalje oduševljava svojim izgledom.

1/6

Bivša supruga Gorana Ivaniševića trenutačno se odmara u Dubrovniku sa svojim partnerom Vlahom Arbulićem, a na posljednjoj je fotografiji pokazala zašto je i dalje jedna od najljepših Hrvatica.

Posljednjom je fotografijom s jedne dubrovačke plaže potpuno izbezumila pratitelje kada je u seksi badiću životinjskog uzorka pokazala zategnuto tijelo bez celulita, uzak struk i duge vitke noge.

Foto: Instagram screenshot

Za svoj je izgled u kupaćem kostimu 42-godišnja bivša manekenka dobila mnoštvo komplimenata, a jednom je prilikom otkrila da takvu liniju održava pilatesom u koji se zaljubila još u mlađim danima.

Ključne riječi

Komentara 12

LI
Linomedo
13:37 11.08.2020.

Pokažite fotografije prije početka bavljenja manekenstvom, prije plastičnih operacija.

HR
hrvoje367
13:39 11.08.2020.

čube mi kipiju

DM
drazen.muhvic
17:04 11.08.2020.

Ako ćemo iskreno: živim u malom gradu (bez okolnih naselja ima oko pet tisuća stanovnika), ali dovoljno je samo pola sata biti negdje u centru mjesta i vidjeti ćete najmanje dvadeset djevojaka i žena koje su za ovu "očaravajuću" (kaoo i za sve takve koje vaši "novinari" revno prate) prave istinske ljepotice. Da ne govorim onda kako je tek u većim gradovima od moga... Stavljate ovakve štrace i pišete o njima kao o nekakvim ljepoticama? Sve je to plastic-fantastic, a da ne govorim tek o "kilometraži" koju su ove vaše prešle...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije