Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Susret nakon dugo vremena

Tarik podijelio fotografiju s poznatim glumcem s kojim je prijatelj godinama: Starite li vi uopće?

Foto: instagram
1/6
03.07.2021.
u 17:00

Na svom Instagramu Tarik Filipović je podijelio fotku s Goranom Višnjićem i napisao: Vratija se Šime?

Ljetovanje u domovini glumac Goran Višnjić uvijek iskoristi i za druženje s prijateljima i kolegama koje ne vidi tako često tijekom godine, a jedan od glumaca s kojima se uvijek rado sretne kad dođe u Hrvatsku je i Tarik Filipović. Na svom Instagramu Tarik je podijelio fotku s Goranom i napisao: Vratija se Šime? Neee,samo navratija. Sad će češće,obeća je. Ono kad ti treba dva sata samo da načnemo teme u godinu i još pola iste koliko se ne vidjesmo. Istu fotografiju podijelio je i Višnjić na svom profilu i obožavatelji ova dva glumca hvalili su ih i poručili kako nimalo ne stare.

- Super ste obojica. Ne starite obojica, kao prije 16 godina kad sam vas vidjela prvi put na televizoru. Šmekeri. Starite li vi? Markantni kao i uvijek - napisali su im obožavatelji u komentarima. Višnjić i Filipović sreli su se u Zagrebu, a prije dolaska u metropolu Goran je najprije posjetio svoj rodni Šibenik gdje je u sklopu Međunarodnog dječjeg festivala u šibenskom amfiteatru ispred Gradske knjižnice Juraj Šižgorić čitao je djeci Ježevu kućicu, a dan ranije sa sinom Vigom je sjedio u publici festivala i na kojem je i sam napravio svoje prve glumačke korake.

Obitelj Višnjić prošle godine se iz Amerike preselila u Veliku Britaniju i na taj korak su se odlučili kako bi bili bliže Hrvatskoj i kako bi češće dolazili u posjet roditeljima i Goranovoj kćeri Lani koja živi u Šibeniku.

VIDEO Zdenka Kovačiček: "U životu sam dobila mnogo savjeta, ali nisam im pridavala važnost"

 

Komentara 2

AF
AfganistanskiHrvat
17:26 03.07.2021.

Poznavati ovog čovjeka je već kazna sama po sebi.

SI
sicilija
13:19 04.07.2021.

Kako ce stariti kad se ne sekira ni za sto, sve mu poravno i veselo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije