Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Očito joj je dosadno

Tamara Ecclestone uči psića da nuždu obavlja u toaletu

tamara (1)
Pixsell
17.08.2012.
u 20:28

Odluku da će svog psa dresirati kako bi se naučio ponašati donijela je nakon što se pomokrio na njenu torbu Hermes Birkin vrijednu 20.000 funti.

Čini se da Tamara Ecclestone ima problem s viškom slobodnog vremena pa je počela svoju čivavu Dukea učiti da urinira u toaletu. Navodno razmaženu bogatašicu jako živcira što njen psić obavlja nuždu gdje stigne, a posebno je bijesna kad to radi po dizajnerskom namještaju. Ipak, odluku da će svog psa dresirati kako bi se naučio ponašati donijela je nakon što se pomokrio na njenu torbu Hermes Birkin vrijednu 20.000 funti.

Tamara se osjećala osramoćeno kada bi njen psić izvodio nepodopštine po cijelom stanu, rekao je izvor blizak starleti.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar commentator
commentator
20:53 17.08.2012.

Evo rasprave; očito je i vama dosadno kad takvu wcglupost stavljate u nešto što biste htjeli nazivati novinama.

IC
ICCO
23:45 17.08.2012.

Dear Tamara, if you marry me I will control where your little dog pee, will take care for your Lambo and Veyron daily and make no porn videos at all!

BI
Bisera
23:51 17.08.2012.

A tko mu briše guzu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije