Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Razmažena kći

Tamara Ecclestone u kući od 55 soba ima noćniklub i spa za pse

tamara ecclestone
Ultimo
20.11.2011.
u 13:19

Kćer Bernieja Ecclestonea u obnovu kuće u Britaniji utukla je 157 milijuna kuna, a obnova još nije gotova i trajat će do jeseni

Kada je Bernie Ecclestone, vlasnik formule 1, starijoj kćeri Tamari (27) u Britaniji kupio kuću vrijednu 390 milijuna kuna, obećao joj je da ni na njenom uređenju neće štedjeti. Na njenu obnovu koja još nije dovršena, Tamara je do sada sprašila već 157 milijuna kuna ne bi li zdanje od 55 soba pretvorila u dom po svojoj mjeri.

U vili će imati svoj noćni klub, kuglanu, salon za uljepšavanje koji će imati i wellness za njene pse. Jedna dvorana poslužit će kao garderoba, a ugradila je i lift za automobile povezan s garažom tako da ne mora pješke silaziti u nju da bi sjela za volan jednog od svojih automobila. Iz južne Amerike naručila je kristalnu kadu koja stoji osam milijuna kuna.  Ispod kuće je i ogroman bazen s fontanama.

Od ljeta na kući radi 80 radnika, a preuređenje će biti gotovo iduće jeseni.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar babas
babas
18:13 20.11.2011.

Vidi se da mala ima balkanski mentalitet,prava Engleskinja ne bi nikad tako rasipala!

OB
-obrisani-
21:31 20.11.2011.

nema sta. ovo se stvarno moze nazvati preterivanjem. interesuje me dali ce je to stvarno uciniti sretnom i oce li je sve te stvari ispuniti? Nije lako ni Ecklestonu. Svu tu lovu ni ne zna gdje potrositi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije