Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ima nade

Tamara Ecclestone i poslije prevare vjeruje u sretnu ljubav

tamara
Foto: Tamara Ecclestone
1/6
24.09.2012.
u 16:26

Bogata nasljednica još se nije oporavila od prevare bivšeg zaručnika, a još joj je teže palo to što ju je prevario s transseksualcem

Tamari Ecclestone teže je pala nevjera bivšeg zaručnika zato što ju je prevario s transseskualcem.

– Činjenica da je bio s transseksualcem njegovu nevjeru čini još težom. Gorom od obične ljubavne prevare. On je očito neke stvari i sam sebi zanijekao. Ne želim nikome da prođe kroz ovo kroz što ja prolazim i da mu se dogodi kao meni da s roditeljima gleda video koji me je toliko povrijedio – kazala je Tamara (28), kći Bernieja Ecclestonea, vlasnika formule 1, za magazin Stella.

S Omarom Khyamijem Tamara je bila u vezi tri i pol godine, a ostavila ga je kada je vidjela snimku na kojoj joj je on vara, a pogledala ju je s tatom Berniejem i mamom Slavicom.

– Bolje da sam saznala za prevaru i na ovakav način nego za nekoliko godina u vrijeme kada smo mogli biti u braku i imati djecu. Tri i pol godine provela sam s čovjekom kojeg uopće ne poznajem. To je strašno. Ali uvjerena sam da me negdje u svijetu netko čeka i unatoč svemu još uvijek vjerujem u sretne završetke – kaže Tamara.  

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar SMRT BOLJŠEVIZMU
SMRT BOLJŠEVIZMU
16:39 24.09.2012.

dođi babe...evo ja ću te voljeti jako....do trenutka pobjede gravitacije nad tobom

YA
yan
17:27 24.09.2012.

Hvala bogu da je slobodna , sad sam opet ja u igri ........mislim ....... možda .... ma nije važno ...... tu je i Paris Hilton .............

Avatar flegmatik
flegmatik
13:13 26.09.2012.

Tamara, Tamara, pa ne gledaju se pornici s tatom i mamom :-(

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije