Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zvijezda Supertalenta

Talentirani Daniel Đogaš dnevno trikove vježba oko sat i pol

Foto: Nova TV
1/4
26.09.2018.
u 08:17

Osim s kartama, ovaj talentirani dječak radi s prstenom, kovanicama i Rubikovom kockom

Šesta sezona „Supertalenta“ Nove TV je tek počela, no o nekim kandidatima i njihovim talentima koji su oduševili kako žiri tako i publiku pred malim ekranima već svi govore.

Četiri “DA” od žirija i ulazak u polufinale dobio je trinaestogodišnji Daniel Đogaš koji je sve oduševio mađioničarskim trikovima.
Mladi showman magijom se bavi tek godinu i pol, ali njegova nastupa ne bi se posramili ni već proslavljeni kolege. Točku s kartama koja je žiri ostavila otvorenih usta vježbao je samo mjesec dana.

Kaže kako su ga svijetu iluzija privukli nastupi drugih mađioničara poput Guya Pardillosa koji mu je uzor i kojeg je pratio u prošlogodišnjoj sezoni „Supertalenta“. Na audiciju je došao s mamom Varjom.

– Jako sam ponosna. Ne samo ja nego i cijela obitelj. Tek kad smo došli na snimanje, mogli smo osjetiti na vlastitoj koži koliki je to stres i koliko treba hrabrosti samo za izlazak na pozornicu. To je nešto što je otkrio sam i u čemu zaista uživa. Kad vidite dijete da nešto satima može raditi, zabavljati se, a ujedno zabavljati i druge, to je zaista poseban osjećaj – kaže mama Varja.

Osim s kartama, ovaj talentirani dječak radi s prstenom, kovanicama i Rubikovom kockom, a vježba oko sat i pol dnevno. Majka ističe kako je želja za prijavom u „Supertalent“ bila isključivo Danielova; kad je ugledao reklamu za prijavu na audiciju rekao je:

– Mama, ja sam se odlučio prijaviti. Molim te, hoćeš li me ti podržati? – i time je sve bilo odlučeno. Dobio je veliku podršku i od tate Zorana i od sestre Vanesse.

Ključne riječi

Komentara 1

ST
Stručnjak
11:20 26.09.2018.

dosadni su ovi mađioničari, uvijek ove karte i uvijek sve isto.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije