Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
polako se otkriva

Tajne kraljevske obitelji: Diana je svima rekla da se izliječila od ove bolesti, ali to nije istina

Foto: Profimedia
1/6
17.11.2020.
u 21:00

Podsjetimo, Diana je Bashiru u intervjuu zbog kojeg je sada pod istragom BBC-a, kazala da se jako dugo borila s bulimijom no da je napokon slobodna.

Iako je princeza Diana u intervjuu koji je 1995. dala Martinu Bashiru, te koji je otkrio mnoge nepoznate detalje priznala da je bolovala od bulimije, navodno se nikada nije prestala boriti s tim opakim poremećajem u prehrani.

Naime, o svemu je progovorio njezin batler Paul Burrell i on tvrdi da Diana zapravo nikada nije pobijedila bulimiju. 

"Bulimija je i dalje bila tu sve do posljednjeg trenutka. Ta bolest je bila njezina kontrola i njezin način da ima uopće šansu kontrolirati nešto u svom životu. Njezin životni cilj bio je da nikada ne izgubi dostojanstvo i da nikada ne skrene s puta zbog svojih sinova" otkrio je Burrell.

Podsjetimo, Diana je Bashiru u intervjuu zbog kojeg je sada pod istragom BBC-a, kazala da se jako dugo borila s bulimijom no da je napokon slobodna. 

Tada je rekla da je to bio pogrešan način kojim je pokušala dati ljudima do znanja da joj je potrebna pomoć.
Ipak, zbog tog priznanja njezina popularnost je rasla sve više, jer su je ljudi voljeli zbog toga što je bila dovoljno hrabra priznati tako nešto kao članica kraljevske obitelji. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije