Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TONY PONOVNO NAPADA

T. Cetinski pred 10-godišnjacima ponižavao Anđu Marić

tony
Foto: Antonio Bronić/Pixsell
1/6
25.05.2010.
u 11:25

Na druženju s djecom Cetinski je kolegicu nazvao vrlo plitkom, zbunjenom i neuravnoteženom.

Druženje s djecom na predavanju "Što bih htio biti kada odrastem", koje se danas održalo u Hrvatskom školskom muzeju, Tony Cetinski pretvorio je u ponižavanje pjevačice Anđe Marić koju je nazvao vrlo plitkom, zbunjenom i neuravnoteženom.

Raspravu "koga voli - a koga ne u HTZ-u" potaknula su pitanja učenika trećeg i četvrtog razreda zagrebačkih osnovnih škola koji su od Tonyja došli čuti kako je postao pjevač, ali se rovinjski slavuj vrlo brzo pretvorio u komentatora svojih kolega.

- Između Anđe i Foxa izabirem ovoga potonjeg, on je bolji - priznao je Tony djeci ističući da mu je jako žao što u žiriju više nema Jelene Radan te da iduće sezone neće sudjelovati u showu ako u njemu bude Anđa Marić.

- Anđa je neuravnotežena, ona samo blebeće, a kada se isključe kamere, onda se ispričava iako ne zna ni sama što je napravila pa joj ja moram objašnjavati. Ja volim ljude koji su pod kontrolom - otkrivao je Tony svoj odnos sa ženskim članom žirija Hrvatska traži zvijezdu što su znatiželjni školarci upijali kao spužve postavljajući mu nova pitanja i potičući ga da "udara" po Anđi.

Dok je djeci pričao o svome poslu, istaknuo je i kako je prošla sezona showa "Hrvatska traži zvijezdu" imala daleko bolje kandidate te da je osobno navijao za Zorana Mišića, a ne Bojana Jambrošića.

- Zoran Mišić bio je bolji cijelo vrijeme showa - osvrnuo se Tony na proteklu sezonu HTZ-a ističući kako su za Bojana glasovale cure koje ga vole, pa je i pobijedio.

Na upit učenika tko mu je uzor u životu i glazbi, pjevač je priznao da mu je to otac Mirko Cetinski.

- Ne priznajem glazbu Lady Gage - osuo je paljbu po najvećoj svjetskoj glazbenoj senzaciji dodajući da ona samo recitira i pleše, ali nije pjevačica.

Anđa Marić: Ja sam šokirana

- Nedavno sam baš za jedan dnevni list dala izjavu kako smo Tony i ja u odličnim odnosima, a sada sam ovim ostala šokirana - izjavila je na cijeli slučaj Anđa Marić, koja i sama priznaje da je imala cijeli niz propuštenih poziva na mobitelu od kada je Tonijeva prozivka na njezin račun izašla u javnost.

- Moram pogledati točno o čemu je riječ i što je to točno Tony izjavio, a trebam se čuti i s RTL-om - kazala nam je prozvana Anđa te zamolila da joj dopustimo vrijeme da provjeri sve navode koje je iznio Tony kao i ono što će se dalje događati oko njihova zajedničkog rada u showu "Hrvatska traži zvijezdu".

Na cijeli slučaj reagirala je i Snježana Jerković, menadžerica za odnose s javnošću pjevača Tonyja Cetinskog.

- Kad Tony želi raskinuti neki ugovor, on to i učini, ne žali se djeci iz osnovne škole. Svi pokušaji manipulacije opisa odnosa između Tonyja i Anđe su već dosadni - izjavila je Jerković, a da je odnos između pjevača i pjevačice pred kamerama korektan, tvrde i na RTL-u.

- Svi članovi žirija emisije „Hrvatska traži zvijezdu“ imaju ugovor o suradnji s RTL Televizijom. Smatramo da odlično obavljaju svoj posao savjetovanja i kritiziranja naših kandidata na putu ostvarenja svojih snova o glazbenim karijerama - piše u njihovu priopćenju.

Hrvatski školski muzej: Ne odgovaramo za izjave gostiju

Projekt "Što bih htio biti kada odrastem" u sklopu kojega je Tony Cetinski razgovarao s djecom traje već pet godina i bio je domaćin poznatim osobama poput Milana Bandića, Zvonimira Bobana ili pisca Mladena Kušeca, približila je povod današnjeg susreta pjevača s djecom Kristina Gverić, voditeljica marketinga i moderatorica razgovora koja je i sama ostala, kako priznaje, zatečena izjavama na račun Anđe Marić.

No službeni stav Hrvatskog školskog muzeja iznijela je ravnateljica te ustanove Branka Manin ističući da je cilj bilo doznati kako je Tony proveo svoje djetinjstvo, školovanje te na koncu započeo svoju karijeru, što je moderatorica razgovora Gverić nastojala i držati pod kontrolom. No, djeca pitaju ono što ih zanima, a Tony je samo iskreno, kakav je bio tijekom cijelog razgovora, odgovorio na njihove upite - izjavila je Manin osvrćući se na komentare o Anđi Marić koje su "provocirala" djeca.

Dodala je i kako Hrvatski školski muzej ne stoji niti može odgovarati za izjave svojih gostiju te istaknula kako je Cetinski prema njima i odzivu na sudjelovanje u projektu bio krajnje korektan, bez ikakvih dodatnih zahtjeva, prihvatio je termin bez previše dogovaranja te u najboljoj namjeri odradio susret s djecom.

Voljela bih da smo više medijske pozornosti izazvali onim što naša institucija može ponuditi, a ne onim što je izrečeno na račun bilo koga tijekom današnjeg razgovora, zaključila je na kraju ravnateljica muzeja.

 

Komentara 64

FE
Fedele
22:42 25.05.2010.

Trash & Spam !

AT
atz
22:48 25.05.2010.

Maknite mi tog debila ispred oči... mršššš

VI
vidimškoj
13:55 25.05.2010.

ovakvih kao šta je on nažalost puna je Hrvatska.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije