Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
došao do ruba

Sylvester Stallone: 'Ovo je najvjerojatnije moj posljednji rodeo'

Foto: DPA/AP/PIXSELL
1/3
29.11.2018.
u 16:39

Ova uloga Stalloneu je u 2016. osigurala  prvi Zlatni globus 40 godina nakon što je bio nominiran kao scenarist za prvi film Rocky.

Nakon 40 godina igranja najdražeg fikcijskog boksača iz Philadelphije, arhitekt franšize , sada 72 godišnji Sylvester Stallone najavio je da je došao do ruba.

Na Instagramu je objavio da Rocky Balboa odlazi u mirovinu.

 

- Ovo je najvjerojatnije moj posljednji rodeo - rekao je glumac u videu kojeg je pregledalo više od pola milijuna pratitelja, te dodao:
- Mislio sam da je Rockyjeva priča završila 2006. godine i bio sam sretan zbog toga.

No 2015. redatelj Ryan Coogler ponovno ga je uposlio u filmu 'Creed' u kojemu smo upoznali mladog Michaela B. Jordana koji glumi Adonisa Creeda, sina Rockyjevog suparnika koji mu je postao prijatelj - Apolla Creeda.

Osim što je transformirao Adonisa u pravog boksača, pobijedio je i borbu s rakom kako bi mogao podržati svog protežea u nastavku u kojem Adonis susreće svog najvećeg protivnika do sad: Viktora Dragu, sina Rockyjeva najvećeg neprijatelja.

Ova uloga Stalloneu je u 2016. osigurala  prvi Zlatni globus 40 godina nakon što je bio nominiran kao scenarist za prvi film Rocky.

Ključne riječi

Komentara 4

GR
gragakarlovac
17:17 29.11.2018.

Aaadriiaann!

MI
midea
19:38 29.11.2018.

kolindaaaaaaa!

Avatar puky
puky
15:37 30.11.2018.

Pita Rambo (Stallone) rangera Walkere (Chuk Norrisa) : "Kol'ko moš' napraviti sklekova? Sve" odgovori ranger.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije