Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRASTIČNA PROMJENA

Novi Rambo više nije ni sjena onog na kojeg smo navikli

Foto: Screenshot
1/4
03.10.2018.
u 11:27

Sylvester Stallone objavio je na Instagramu dvije slike popularnog lika odjevenog kao kauboja.

Je li rat u Vijetnamu toliko traumatizirao veterana Johna Ramba da je postao kauboj?

To se pitaju fanovi ovog akcijskog spektakla nakon što je Sylvester Stallone objavio dvije slike popularnog lika odjevenog kao kauboja u utorak, kada je počelo snimanje filma Rambo 5. Slike su objavljene na njegovu privatnom Instagramu, s hashtagom #Rambo5, a Sly na fotografijama nosi kaubojski šešir i jaše konja. Izgleda potpuno drukčije nego što je izgledao u paklu džungle jugoistočne Azije.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tonight we start filming…!

A post shared by Sly Stallone (@officialslystallone) on

Stallone je u svibnju na Instagramu potvrdio da Rambo 5 izlazi na jesen 2019. Redatelj filma bit će Adrian Grunberg, a scenarist Matthew Cirulnick.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

... Comes a Horseman Wild and Free. @rambomovie #rambo5

A post shared by Sly Stallone (@officialslystallone) on

 

Uskoro možemo vidjeti Stallonea u filmu Creed 2, kako reprizira svoju možda najpoznatiju ulogu Rockyja Balboe. Nastavak ovog boksačkog megahita u kojem glavnu ulogu igra Michael B. Jordan  u kina dolazi u studenome.

 

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar gledatelj_zikine_dinastije
gledatelj_zikine_dinastije
13:06 03.10.2018.

neprocjenjivo iskustvo je kako u rambu2 holivudska masinerija na usluzi bjelosvjetskih hostaplera i terorista talibane prikazuje kao hrabre borce za slobodu pa eto i rambo im pomaze samo zato jer su protiv rusa...koju godinu kasnije talibani postaju ono sto su oduvjek i bili teroristi kozojebi koji odsjecaju glave...

Avatar fidelio
fidelio
13:27 03.10.2018.

John Rambo je u osnovi uvijek bio lokalni južnjački dečko koji je završio u paklu Vijetnama. U prvom dijelu se vraća doma, pod žestokim PTSPom. Ali, za pretpostaviti je da ako je odlučio vratiti se doma, da će nositi Stetson i čizme, pa to mu je lokalna uniforma. Čude se samo ljudi koji nisu gledali sve filmove.

DI
Diosiario
14:09 03.10.2018.

Ma nosio on stetson i ostruge ili traku oko glave i čizme, opet će fasovati najmanje brigada onih koji se dirnu u njega

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije